NAWIGACJA  
Strona główna
Najnowsze oferty
Promocje
SZUKAJ  


KATALOG OFERT  

POBIERZ CENNIK  
Cennik - format html     

Minimalne zamówienie  to 100zł!!!! Zapraszamy również na stronę: www.sklepogrodniczy.net.pl Jeśli macie Państwo problemy z zamówieniem przez internet można to zrobić telefonicznie 048/614-57-03 Uwaga!!!!!!!! Jeśli jakiejś odmiany nie ma w ofercie to proszę dopisać ją w uwagach do zamówienia lub pytać telefonicznie lub e-mail.

O firmie | Kontakt | Pomoc | Szukaj | Opinie Koszyk | Zamawiam


Opinie
Szybka, sprawna obsługa i dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam zakupy w tym sklepie.
21-07-17 08:14 Rafał
Bardzo solidna firma, szybka i sprawna realizacja zamówień, polecam.
12-07-17 21:00 Artur W.
Bardzo dobra obługa
12-07-17 16:10 Jarosław Klemba
pozytyw
25-06-17 22:16 tobi
jak zwykle niezawodny polecam
24-05-17 18:23 sylwek
Kontakt na 5 obsluga na 5 czas realizacji tez na 5 zgodnosc towaru-5. Nic dodac nic ująć, tylko polecac 😀😀😀😀. Jedno jest pewne, za rok na pewno tu wróce😊
23-05-17 12:51 Andrzej
Dostawa towaru w ciągu JEDNEJ DOBY od zamówienia.Towar zgodnie z zamówieniem.W poprzednich latach również pełny profesjonalizm.Sklep godny polecenia innym co nie wiedzą na jaki sklep się zdecydować.Pozdrawiam.
20-05-17 05:30 Marek Kozak
Polecam Dobry kontakt szybka wysyłka bez zastrzeżeń
08-05-17 08:18 Ewa
bardzo dobra obsluga , szybka i sprawna , przystepne ceny , polecam
06-05-17 17:06 jarek
ok
25-04-17 09:20 yozek
Szybka przesyłka, zgodnie z zamowieniem. Polecam
09-04-17 16:01 Honorata
Nasiona zgodne z zamówieniem,szybka dostawa . Polecam ten sklep.
06-04-17 09:16 irena
Polecam szybka przysyłka byłam pod wrażeniem.super
28-03-17 18:17 zadowolona
Bardzo szybki czas realizacji i zgodny z zamówieniem.Polecam.
28-03-17 16:17 Roman
sogood
28-03-17 15:19 kfc
bardzo dobra firma polecam szybka wysyłka
21-03-17 19:22 marta
Niezmiennie od wielu lat mój ulubiony sklep. Szybko, niezawodnie i coraz większy wybór.
15-03-17 21:01 Agnieszka
Dobra oferta, szybka przesyłka, sprawny kontakt. Polecam !
13-03-17 20:08 Józef Szabat
NIE BĘDE SIĘ ROZPISYWAŁ 6+
12-03-17 11:03 Mirosław Rzempołuch
Szybkie i przyjemne zakupy Polecam!!!
10-03-17 10:25 Masaj
To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Trafiłam tu, ponieważ u konkurencji, gdzie zwykle zaopatruję się w nasiona musiałabym czekać 2 tygodnie, tutaj dostałam je od ręki, w dodatku w dużo korzystniejszej cenie. Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą, przesyła i towar bez zarzutu. Polecam zakupy w tym sklepie, sama na pewno jeszcze tu wrócę.
10-03-17 09:23 Anna
Wszystko w porządku, Polecam
09-03-17 21:30 Dominik
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Szybka dostarczenie nasion.Polecam sklep Wioletta.
07-03-17 18:43 Stały klient.
Szybka dostawa.Nasiona zgodne z zamówieniem. Ceny dobre.Sklep ok.
07-03-17 17:56 Jan
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, dość szeroki wybór odmian, dobrze działająca strona internetowa.
06-03-17 13:49 Piotr Z. Gniezno
pozytyw
02-03-17 14:13 tobi
Profesjonalnie szybko zgodnie z zamówieniem gorąco polecam
28-02-17 15:15 Roman
Ekspresowa dostawa w dogodnym dla mnie terminie. 100% jakości oraz profesjonalizmu.
25-02-17 19:53 Dariusz G.
Wszystko przebiegło sprawnie na plus!
24-02-17 21:10 Hiro-r
Transakcja przebiegła szybko i bez problemów.
24-02-17 19:48 Teresa
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z f-mą Sklep Ogrodniczy Wioletta - są profesjonalni , solidni , duży wybór nasion w przystępnych cenach . Polecam.
20-02-17 20:59 Ryszard Sz
wszystko w porządku. Polecam!
16-02-17 18:55 kaska342
Polecam ten sklep.Szeroki asortyment,przesyłka dobrze zabezpieczona i szybka dostawa.
16-02-17 16:37
Przesyłka ekspresowa,wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam.Pozdrawiam.
08-02-17 20:45 Hanna Dymon
Szybka realizacja zamówienia, towar zapakowany odpowiednio, fachowe doradztwo i profesjonalna obsługa.
08-02-17 10:56 Katarzyna Przybylska
Szybko i Sprawnie.super?
06-02-17 16:54 Mirek
Przesyłka dotarła dość szybko.Jestem zadowolona.
03-02-17 12:39 Małgorzata
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie zawsze profesjonalnie i szybko.Pozdrawiam
02-02-17 21:07 Dzidek
szybko! sprawnie !
31-01-17 21:16 Krzysztof
Towar zgodny z opisem, profesjonalnie zapakowany, polecam.
31-01-17 19:19 EkoPomidor
Wielokrotnie kupuję w tym sklepie i jestem zadowolona.Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja.
30-01-17 16:42 Irena Laskowska
Bardzo szeroki asortyment, szybka dostawa,towar ładnie zapakowany,w środku miła niespodzianka - kalendarz na ścianę.Polecam.
24-01-17 12:04 Basia
Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam
20-01-17 13:03 eliza
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wysyłka towaru tego samego dnia, produkt w paczce zgodny z zamówieniem. Polecam
18-01-17 17:33 Sylwek
Profesjonalna,miła i szybka obsługa.Przesyłka zgodna z zamówieniem.
13-01-17 17:22 agata
dostawa dokladna i blyskawiczna
12-01-17 14:11 zdzislaw z kutna
Jest doskonała,fachowa obsługa,POLECAM
11-01-17 14:23 klient
szybko i wygodnie. polecam
10-01-17 18:25 ewa
Szybka dostawa. Przesyłka zgodna z zamówieniem. Oryginalne nasiona. Książka i kalendarz w prezencie :-)
10-01-17 16:00 Barbara
Profesjonalny sklep, szybko i konkretnie. Polecam!!!
07-01-17 01:26 Zenek.M.
szybka i perfekcyjna obsługa
09-12-16 20:34 baran halina
Profesjonalna szybka obsługa opinia Pozytywna
08-12-16 19:33 Zbyszek Barański
polecam szybka wysyłka miła obsługa
08-12-16 19:21 staszek
Bardzo szybka dostawa.Towary według zamówienia. Przy dużym zamówieniu otrzymałam również gratisy, za które bardzo dziękuję.
08-12-16 11:33 Jowita
Bardzo szybka i miła obsługa.
07-12-16 13:31
dziekuje. bardzo dobrze i szybko bez problemów dostawa
17-11-16 15:55 gg
Szybka realizacja zamówienia.Dobrze zapakowane.polecam
29-10-16 08:31 Ewa
Bardzo szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem ,POLECAM
13-10-16 17:53 krisis
solidny sklep ogrodniczy, duzy i roznorodny wybór nasion. Szybka wysyłka
06-10-16 08:03 rossosz
Bardzo szybka dostawa, świetny kontakt i obsługa sklepu. Polecam.
05-10-16 19:42 Renata
Szybka bezproblemowa wysyłka. Wszystko ok. Polecam:)
05-05-16 16:46 Michał S
Profesjonalna szybka obsługa opinia Pozytywna
04-05-16 17:49 Szofer 16
polecam szybka wysyłka wysyłanie od ręki
17-04-16 14:35 staszek
Wysyłka dotarła bardzo szybko. Kolejne zakupy w tym sklepie z których jestem zadowolony. Polecam!
12-04-16 21:50 Łukasz
Jestem bardzo zadowolona z zakupu u panstwa w sklepie
06-04-16 07:55 Viola
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
05-04-16 15:58
witam obsługa sprawna i szybka towar wyssany następnego dnia polecam
21-03-16 19:05 paweł danek
Dziękujemy za gratisy :D towar bardzo Dobry szybka wysyłka tak że wszystko pozytywnie :D
21-03-16 17:23 Robert Marzec
Sklep godny polecenia-dobre ceny, kontakt,czas realizacji-wszystko OK
20-03-16 17:10 Agata
Szybka przesyłka, dobry kontakt, miły, niespodziewany gratis. Polecam i sam zamierzam skorzystać w przyszłości.
18-03-16 16:10 Józef Szabat
Bardzo profesionalna fachowa obsługa polecam
18-03-16 14:51 Mirosław Rzempołuch
Szybka i profesjonalna obsługa klienta,bardzo krótki termin realizacji zamówienia.
15-03-16 18:02 Roman
szybko i bezproblemowo
10-03-16 17:47 Gośka
Przesyłka dotarła zgodna z zamówieniem towar w nienaruszonym stanie .Wystawiam opinie pozytywną.
07-03-16 18:19
Przesyłka dotarła zgodna z zamówieniem, wszystko ok. Dziękuję i pozdrawiam.
03-03-16 12:42 K.Lewandowski
Wszystko na czas i tak jak być powinno :). Polecam ;)
02-03-16 21:52 Michał M.
pozytyw
29-02-16 18:21 Tobiasz
Bardzo szybka wysyłka,bardzo dobry kontakt i towar dostępny od reki 100% satysfakcji gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
27-02-16 09:26 Beata
Profesjonalna obsluga.Bardzo szybka wysylka.Wszystko wedlug zamowienia.Goraco polecam
25-02-16 06:42 Ola
Bardzo szybko otrzymałem zamówiony towar. Dziękuję.
24-02-16 13:45 Marek
Szeroki wybór nasion i expresowa wysyłka więcej nic nie trzeba.Pozdrawiam i zachęcam do zakupów w tym sklepie
21-02-16 19:46 Krzysztof
Solidny,szybki,niezawodny.
21-02-16 10:00 M.M. Nysa
Szybka realizacja,przesyłka zgodna z zamówieniem. Polecam!
20-02-16 19:24
Profesjonalizm, fachowość, polecam!I jeszcze przyjemny bonusik dostałem, pozdrawiam
20-02-16 10:53 paga64@wp.pl
Profesjonalizm, fachowość, polecam!I jeszcze przyjemny bonusik dostałem, pozdrawiam
20-02-16 10:52 paga64@wp.pl
Witam sklep obsługa jakość nasion rewelacja polecam wszystkim
16-02-16 20:55 Tom 24
Szybka realizacja,przesyłka odpowiednio zabezpieczona i zgodna z zamówieniem. Polecam!
10-02-16 08:53 Józef
Wszystko zgodnę z opisem,bardzo szybka wysyłka
09-02-16 18:40 Krzysztof
Witam.Jestem bardzo zadowolony z zakupu w państwa sklepie,oraz z merytorycznej rozmowy tel.z p. Piotrem i fachowych porad. Pozdrawiam i życzę powodzenia
09-02-16 11:20 Waldemar Stróżny
Wszystko w najlepszym porządku.Polcam
09-02-16 08:11 Grześ
Szybka realizacja,przesyłka odpowiednio zabezpieczona i zgodna z zamówieniem.
08-02-16 12:52 Anna N.
Realizacja zamowienia w terminie.Towar ok.Polecam.
05-02-16 18:13
szybka wysyłka,bardzo dobry kontakt i towar dostepny od reki 100% satysfakcji gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Dziękuje i pozdrawiam cala zaloge
05-02-16 18:12 Krzyś
szybko profesjonalnie pozytywna
05-02-16 13:48
pozytywna
05-02-16 10:09 anna chrapek
Miło-Szybko-Profesjonalnie-Gorąco polecam wszystkim !!!!!!
28-01-16 19:29 Zdzisław Ś.
Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem.
28-01-16 14:55 Sławek
Polecam! Bardzo miła obsługa dobry kontakt szybka realizacja.Zainteresowanie nabywcą. Przedstawienie nowych ofert produktowych. Gorąco polecam!!
28-01-16 10:35 Anna J.
Jestem bardzo zadowolony z współpracy ze sklepem Wioletta. Od kilku lat zaopatruję się w nasiona i zawsze są przesyłane na czas.
27-01-16 21:43 Zibi
Rzetelna Firma, duży asortyment w korzystnych cenach. Pełen profesjonalizm, miła obsługa. Szybka, wręcz ekspresowa wysyłka. Dziękuję za gratis w postaci kalendarza. Na pewno skorzystam w przyszłości z zakupów w tym sklepie. Dziękuję i pozdrawiam:-)
27-01-16 11:02 Beata
Bardzo fachowa transakcja. Szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt. Przewiduję dłuższą współprace . Polecam!!!
26-01-16 20:59 Cebula
Jak zwykle od kilku lat.Wszystko bardzo pozytywnie. Dziękuje .
26-01-16 16:20 Antoni
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam!
25-01-16 09:53 Marek
To jeden z najlepszych ogrodniczych sklepów internetowych. Zdecydowanie polecam.-
21-01-16 12:22 Stefan Tarczyński
Szybka dostawa, dobry kontakt, sklep godny polecenia.
15-01-16 10:25 Rafał Wasiak
Pozytyw
12-01-16 12:55 Tobiasz
Szybko zrealizowane zamówienie. Wszystko bardzo pozytywnie. Polecam współprace z tym sklepem
11-01-16 19:12 kowalczuk.marian@wp.pl
Jestem pozytywnie zaskoczony tak szybką realizacją zamówienia. Oferta bardzo interesująca,dobry kontakt, bardzo przejrzysty i łatwy sposób wyszukiwania produktów.Z pewnością skorzystam wielokrotnie z oferty tej firmy. Serdecznie polecam sklep Wioletta.
08-01-16 14:25 Gosp.Ogrod.-P.Gałka
SZYBKO I FACHOWO.POLECAM.
02-01-16 17:43 Leszek
Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem.
23-12-15 11:07
Dostawa expresowa.Towar zgodny z opisem. Jak zwykle wszystko OK. Dziękuję za pomoc w doborze odmian.
22-12-15 16:34 Jarek F.
witam, wielki pozytyw dla tego sprzedawcy. jak zawsze od kilku lat, obsługa i realizacja zamówienia express.
15-12-15 20:21 Michał
Jak zwykle zakupy w tym sklepie to przyjemność ,pełen profesjonalizm ,szybko i sprawnie .
15-12-15 17:28 ana
Jak co rok wszystko w porządku firma godna polecenia
14-12-15 16:57 Paweł
szybko,sprawnie i profesjonalnie - polecam
12-12-15 14:46 ps48
solidna firma polecam
03-12-15 11:40 DUDA
Polecam szybka realizacja zamowienia dobry kontakt 100% pozytyw
01-12-15 12:57 Milena
Gorąco polecam. duży plus za dobry kontakt z klientem i fachową obsługę.
25-11-15 13:29 Ryszard F.
SUPER SKLEP
25-11-15 07:21 MARCIN
Szybka, miła obsługa, a do tego konkurencyjne ceny. Polecam
17-11-15 13:27 Rafał
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Zakupiony towar zgodny z opisem i zamówieniem. Gorąco polecam współpracę z tym sklepem!:)
14-11-15 14:22 Elżbieta Wiczołek
Wszystko w jak najleszym porządku.Polecam sprzedawcę.
13-11-15 14:46 karol
super tranzakcja jest wszystko ok
27-10-15 19:59 pol
Polecam, pełny profesjonalizm!!!
23-10-15 09:02 Wito
Nasiona dotarły całe.Super szybkość.Dziękuję za dodatek nasion gratis oraz gazetki rolnicze.Pozdrawiam i polecam.
18-10-15 13:03 Monika
wszystko super
13-10-15 06:53 krzys
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa ekspresowa,powiadomienie i kontakt z klientem bardzo dobry. Polecam zakupy w tym sklepie.
17-09-15 17:57 Stanisława Habas
Witam Po zamówieniu przez internet, paczka dotarła szybko (Pocztą Polską), w całości. Jako zamawiający zadowolony jestem.
14-08-15 13:39 Radczenko
Tranzakcja przebiegła pomyślnie, obsługa na najwyższym poziomie godny polecenia:)
30-07-15 12:05 Maria
Dokonuję w tej firmie zakupy od kilku lat i jak dotychczas nigdy się nie zawiodłem. Zamierzam kontynuować współpracę.
04-07-15 08:12 Tadeusz - Gdańsk
jak zwykle wszystko ok.
23-06-15 20:44 Marek
pozytyw na 100%
20-06-15 22:44 tobi
Zamawialam kolejny raz i kolejny raz wielki pozytyw dla panstwa dziekuje za szybka wysylke i gratisy
10-06-15 11:58 dorcia
super obsługa polecam
01-06-15 22:24
Wszystko przebieglo sprawnie--polecam ten sklep.
29-05-15 16:28 leya
Transakcja błyskawiczna. firma na 5 !!!
26-05-15 22:10 jarek
bardzo dziękuję przesyłka dotarła szybko,b.dobry kontakt ze sprzedającym,na pewno skorzystam jeszcze z zakupów,sklep godny polecenia
25-05-15 10:38 dorota.m.
Bardzo dobry towar, ekspresowa przesyłka, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
22-05-15 21:27 Ania
Jak zwykle szybko-miło i profesjonalnie.Gorąco Polecam zakupy w sklepie WIOLETTA.
18-05-15 20:17 Zdzisław Ś.
sklep ok godny polecenia bardzo dobra obsługa
18-05-15 19:02
wszystko 100% zgodne i mega szybka wysyłka
14-05-15 20:56 Tobiasz
Przesyłka doszła bardzo szybko. Dobra cena, i bardzo dobry kontakt z sprzedawcą
09-05-15 09:13 Lucyna Kubowska
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
06-05-15 19:04 Jarek F.
Wszystko Ok
19-04-15 17:39 IREK
Zamówienie dotarło na drugi dzień rano, więc dostawa błyskawiczna. Towar zgodny z zamówieniem, uprzejma obsługa telefoniczna, a jednocześnie atrakcyjne ceny. Polecam.
10-04-15 09:19 Łukasz
super sklep
09-04-15 21:05 andrzej
Szybka dostawa .Pozdrawiam
08-04-15 15:09
o.k.
02-04-15 07:10 zdslaw
SZYBKO-PROFESJONALNI-BEZPROBLEMOWO-POLECAM
27-03-15 18:13 DZIDEK
OK
24-03-15 23:05 ebuchowiec@tlen.pl
szybka dostawa zgodna z zamówieniem
19-03-15 19:51 moika
bardzo dobry kontakt z sprzedającym , towar taki jak w opisie szybko i bez problemowo bardzo polecam ten sklep i z pewnością w przyszłości do niego wróce
18-03-15 23:00 marko08111
Bardzo profesjonalna obsługa w składaniu zamówienia poprzez telefon,oraz bardzo krótki termin realizacji czy to poprzez telefon czy stronę internetową.
17-03-15 10:47 Roman
polecam ten sklep ogrodniczy, szybka dostawa towar pierwsza klasa
12-03-15 09:12 pawel
wszystko ok
11-03-15 21:36 roman
Bardzo dobry wybór. Zostałam ekspresowo obsłużona. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
11-03-15 15:32 Jus
Wszystko super, polecam
10-03-15 17:23 Krzyś
wszystko sprawnie i ok.
08-03-15 20:27 Marek
Solidny dostawca. Polecam
08-03-15 16:19 tomi130
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
07-03-15 13:59 Majewska
Wszystko ok.Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Naprawdę polecam.
07-03-15 08:27 Grześ
Już kolejny rok zaopatruję się w większość nasion, szybka wysyłka . Polecam
06-03-15 19:04 Gośka
profesjonalizm pod każdym względem polecam
06-03-15 14:16 Adam
Bardzo solidna firma zamówienia kompletne, krótkie terminy realizacji
06-03-15 13:54 Tomek
Sklep godny polecenia zamówiony towar dotarł szybko i bez żadnych komplikacji Polecam
05-03-15 18:49 Włodzimierz
polecam 100%
05-03-15 16:37 Tobiasz
Jak zwykle szybko sprawnie i profesjonalnie
03-03-15 21:11 M.B.
Jak zawsze szybko, duży wybór i bardzo dokładne opisy odmian
03-03-15 19:13 Agnieszka
Zakupy w tym sklepie to 100%-owe zadowolenie. Fachowość , rzetelność i dobry kontakt to jest to co cechuje tą firmę.
03-03-15 08:30 Tadeusz - Gdańsk
Towar otrzymany szybko.Jestem zadowolony.
02-03-15 22:37 Marek
Super sklep,duży wybór, szybkie dostawy. Kupuję tylko tam
24-02-15 16:21 Agnieszka
zakupy w sklepie robie juz kilka lat nigdy sie nie zawiodlem super kontakt mocno polecam
22-02-15 20:42 sylwek
Polecam ten sklep.Doskonała współpraca od kilku lat.
22-02-15 10:52 Witold Janosz
szybka i sprawna wysyłka-polecam
19-02-15 20:44 halina
Z całą odpowiedzialności polecam Państwu zakupy w sklepie ogrodniczym Wioletta, fachowa obsługa, szybka dostawa zamówionego towaru, pełen profesjonalizm
18-02-15 16:15 Michał Szewczyk
dziękuję za przesyłkę nasion wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem .Jestem zadowolona z waszych usług
18-02-15 10:49
zakupy szybko sprawnie
17-02-15 18:09 janusz
Wszystko zgodne z opisem,szybka wysylka polecam
17-02-15 11:40 MWiś
Solidna firma, wszystko przebiegło rewelacyjnie.
16-02-15 23:16 Ilona Piotrowska
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep godny polecenia.
16-02-15 13:13 Dominika
Nie mam najmniejszych zastrzeżeń odnośnie złożonego zamówienia ani też dokonanej wysyłki. Ocena bardzo dobra.
13-02-15 18:07 klient z Wołowa
Bardzo polecam ten sklep, miła i fachowa obsługa, profesjonalne doradztwo i szybka realizacja zamówienia.
13-02-15 07:53 Jarosław
Obiektywnie stwierdzam, że to najlepszy pod każdym względem internetowy sklep ogrodniczy. Szczerze polecam!!!
12-02-15 18:37 Stefan Tarczyński
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
12-02-15 13:04 Klient
Idealna współpraca po raz kolejny szybko miło profesjonalnie dziękuje za miły gratisik Pozdrawiam Woźniak
11-02-15 18:36 Woźniak Jarek
sklep godny polecenia ocena6+
05-02-15 15:13 mariusz
jestem bardzo zadowolony ,szybko i fachowo
05-02-15 13:32 andrzejzar1121@interia.pl
Jak zwykle wszystko super,pełen profesjonalizm, duży wybór i super kontaktowi ludzie. Uważam, że to najlepszy sklep.
05-02-15 10:02 Agnieszka
Wszystko w należytym porządku, sprawnie i szybko, polecam serdecznie !!!
03-02-15 12:26 Marta
Sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam
03-02-15 09:55 Marek
Rzetelna Firma. Gorąco polecam.
30-01-15 09:34 Dariusz Grala
wszystko zgodnie z zamówieniem,dostawa w ciągu 24 godz.Sklep i obsługa na 6,polecam wszystkim zainteresowanym.
29-01-15 13:33 zbyszek ch.
Wszystko szybko i sprawnie załatwione
29-01-15 10:00 MN
Bardzo szybka dostawa, wszystkie zamówione nasiona w komplecie, bardzo dobry kontakt z obsługą. Gorąco polecam!!
28-01-15 17:34 natanki2
Sklep godny polecenia w skali 1-10 to 10 plusem !
27-01-15 20:37 Krzysztof
szybka dostawa ocena 5
27-01-15 18:35 rysiek
Gorąco polecam Sklep Ogrodniczy WIOLETTA dla wszystkich którzy chcą być miło i fachowo obsłużeni.Moje zamówienie na kilkadziesiąt pozycji nasion zostało zrealizowane w 100% ponadto otrzymałem miłe upominki za które serdecznie Dziękuję.Jeszcze raz POLECAM !!!!
27-01-15 18:19 Zdzisław Śliwiński
Profesionalna obsługa.polecam wszystkim gorąco stały klient.
27-01-15 17:51 MIROSŁAW RZEMPOŁUCH
Polecam sklep.Szybko,sprawnie nasiona OK
27-01-15 17:38 krzysztof
jak co roku sprawnie szybko i zgodnie z zamówieniem polecam
26-01-15 15:23 Mariusz
Transakcja przebiegła szybko. Ceny konkurencyjne. Bardzo polecam
23-01-15 11:27 Marcin
To co chciałem ,szybko otrzymałem.Dziękuje. Antoni b
22-01-15 12:57 Antoni
jak najbardziej pozytywnie fachowe doradztwo szybka dostawa. Polecam wszystkim
20-01-15 09:55 Piotrek
Sklep pana Kutyły nie potrzebuje już żadnych komentarzy dlatego, że jest najlepszy w Kraju a konkurencja jest bardzo daleko z tyłu. Profesjonalne podejście do każdego zamówionego towaru do tego bardzo rzetelna wiedza i pomoc w doborze odpowiedniej odmiany oraz informacje na temat nowych odmian to tylko mała część z dużego wachlarzu produktów ogrodniczych i rolniczych sklepu. Pozdrawiam – Krzysztof z Wielkopolski.
16-01-15 10:08 Krzysztof
Konkretna firma , miła i fachowa obsługa . Gorąco polecam!!!
15-01-15 20:00
Szybka i dobra przesyłka ,szeroki asortyment b.dobry
15-01-15 18:28 piotr kostrzyn
polecam
14-01-15 15:06 Tobiasz
Transakcja Przebiegła Prawidłowo i szybko dziekuje i polecam :)
13-01-15 15:59 Leszek
Błyskawiczna dostawa, wszystko zgodnie z zamówieniem, a dodatkowo dostałem nawet katalogi, których nawet najlepsze firmy teraz przestają przysyłać. Polecam!!!
12-01-15 17:50 Piotr
Szybko ,sprawnie ,bezproblemowo ,wszystko zgodne z zamówieniem.
11-01-15 19:13 Bozena
polecam wszystko zgodne z opisem
09-01-15 12:46 Tobiasz
Bardzo szybka przesyłka ,wręcz express. dzięki wielkie za dostawę przed terminem:)
31-12-14 16:38 Waldek
Profesjonalna i szybka obsługa oraz atrakcyjna cena - polecam
30-12-14 22:45 piotrek
Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam
27-12-14 11:27 kaja.kijus@gmail.com
szybko i zgodnie z zamowieniem
19-12-14 14:33
od kilku lat jestem klientem i zawsze zadowolony.profesjonalna obsługa i doradztwo-polecam!
16-12-14 20:23 leszek
Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka(zakupione:Delfine, Marinda, HTP-11). Polecam sklep.
15-12-14 20:05 Leszek
dostawa bardzo szybka, miła obsługa pozdrawiam.
14-12-14 21:19 janusz
sklep godny polecenia, jak zawsze przesyłka expresowa i zgodna z zamówieniem. gorąco polecam
11-12-14 23:40 michał t.
zakupy w sklepie WIOLETTA przebiegły bardzo sprawnie.Dziekuję!. Zdecydowanie polecam ten sklep
11-12-14 08:37 rossosz7
Witam Wszystko jak zawsze ok nie mam żadnych zastrzeżeń Sprzedający godny polecenia
04-12-14 18:52 Paweł
towar zgodny z opisem szybka realizacja zamówienia super!!!!!
02-10-14 08:55 jolantak80@op.pl
Towar dobrze zapakowany szybka wysyłka doskonała jakość gorąco polecam!!!!!!!
24-09-14 19:29 mariusz
konkurencyjne ceny, fachowa obsługa. Polecam
01-09-14 14:56 j. gałęzia
Wszystko ok. Serdecznie polecam.
09-08-14 15:45
profesjonalna i szybka obsluga
07-08-14 20:18 Monika Panfil
Szybko sprawnie . Dobry kontakt. Towar zgodnie z opisem. Polecam!!!
19-07-14 10:26 viollla
kontakt super wysyłka również polexam
14-07-14 21:09 anna
Wszystko sprawnie i szybko, czego nie zamówiłem od razu bo zapomnialem domówiłem telefonicznie bez problemu do wczesniejszej wysyłki aby poszło razem. POLECAM
02-07-14 20:00 Piotr
Super wszystko. We wtorek wieczorek złożyłam zamówienie a już w czwartek do południa paczka doszła. Polecam wszystkim.
28-06-14 23:19 Ania
polecam
20-06-14 22:40 tobiasz
wszystko super polecam
06-06-14 19:34 kupiec
Wszystko w należytym porządku. Przysłany towar zgodny z zamówieniem. Błyskawiczna przesyłka - w ciągu 24 godzin. Solidnie zapakowane. Polecam.
15-05-14 22:25 Jan Chabowski
Bardzo dziękuję, bardzo szybka wysyłka, nasiona dotarły już na następny dzień.
12-05-14 15:27 MTyfel
Szybka i profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia.
08-05-14 16:37 Grzesiek
wsztko ok polecam
29-04-14 21:55 tobiasz
mega pozytyw polecam
23-04-14 14:41 tobiasz
gorąco polecam sklep 100% uczciwy szybka dostawa w granicach 24 h
22-04-14 22:36 marcom24
sklep godny polecenia
21-04-14 08:20 m-duda
Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam.
18-04-14 16:14 Lowca_Dusz
towar zgodny z zamówieniem dotarł bardzo szybko polecam i pozdrawiam
12-04-14 21:19 mondry03l@interia.eu
Szybko sprawnie kolejny raz pełen profesjonalizm polecam
11-04-14 21:06 viollla
No nie ma szanowni Państwo co pisać, bo sklep jest sprawdzony i tylko same superlatywy można tu wpisać a pan Piotr to fachowiec w każdym calu, więc nie czekać tylko zamawiać kochani, zamawiać a towar dostaniecie w 100% taki jaki sobie zamówicie - pozdrawiam.
11-04-14 12:55 Krzysztof
Dziękuję za szybką i profesjonalną obsługę, w przyszłości będę częściej korzystał z Państwa sklepu. Pozdrawiam Marcin Merda
08-04-14 21:38 Marcin Merda
wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa. polecam
07-04-14 20:43 Renata
kupuje już 3ci rok po zamówieniu przesyłka jest realizowana w 100%polecam towar taki jak zamawiałem gorąco polecam
05-04-14 09:02 malutki0159@wp.pl
przesyłka dotarła szybko i bez zastrzeżeń polecam
04-04-14 15:30 gośka
szybko, sprawnie bez problemowo
03-04-14 15:19 krakowiakr
Polecam ten sklep.Transakcja przebiegła sprawnie i szybko.
30-03-14 16:16 misiaczek
bez zastrzezen.błyskawiczna dostawa.polecam
27-03-14 20:18
Szybka dostawa , dobry kontakt .Polecam .
25-03-14 20:12 Anna93b
dziękuję za szybką dostawę mojej paczki
24-03-14 11:06 zdobylak
Wszytsko super, zamówienie zgodne z opisem, szybka realizacji, polecam
21-03-14 22:23 Krzysztof
Robię tu zakupy co wiosnę i jestem bardzo zadowolona, bardzo szybka przesyłka, dobry kontakt, zero zarzutów.
21-03-14 21:19 basia
Wszystko ok polecam
19-03-14 20:27 Roman
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, Polecam ;)
17-03-14 20:45 Ludwik Z.
Najlepszy sklep jaki znam.Szybka przesyłka oraz tanio.Polecam.
16-03-14 21:56 tom32145@wp.pl
Kupuje już kilka lat i jak zawsze pełen profesjonalizm Polecam
15-03-14 21:10 Krzysiek
Profesjonalna obsługa, przestępne ceny, towar zgodny z opisem i dobre gratisy. Polecam
15-03-14 20:21 Gosia
Super ceny Super obsługa Szybka wysyłka Polecam !!!!!
15-03-14 19:54 Grześ
szybka obsługa
14-03-14 19:31 darek
Wszystko w porządku, przesyłka na czas. Polecam.
14-03-14 13:41 Rafał
Jestem klientem od kilku lat, świetny kontakt telefoniczny , fachowa porada błyskawiczna wysyłka ,nic dodać nic ująć . Szczerze Polecam
13-03-14 08:31 Mirek
Wszystko ok
12-03-14 16:44 Paweł
Miła obsługa ,szybka realizacja zgodna z zamówieniem.Super sprzedawca.Polecam.
10-03-14 18:38 Bożena
Szybka realizacja, zgodna z zamówieniem, zamawiam nasiona już kolejny rok bez problemów Tomasz
09-03-14 10:49
bardzo szybka i dobrze wypełniona przesyłka
08-03-14 21:05 bognaglowacz
Bardzo mila współpraca, szybko i solidnie
05-03-14 10:13 Teresa
wszystko ok pozdrawiam
05-03-14 08:51
Wszystko sprawnie i szybko zrealizowane polecam.
01-03-14 12:53 Grzegorz R.
bardzo dobry kontakt , miła obsługa ,realizacja expresowa
28-02-14 16:43 Waldemar
Towar dostarczony szybko i zgodnie z opisem. Polecam
27-02-14 15:01 Jolanta
Sklep godny polecenia, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Zamawiam juz tutaj kilka lat. Polecam.
24-02-14 16:25 Roman
Miła obsługa szybka realizacja polecam w 100%.
21-02-14 19:10
Nasiona zajebiste bez kitu;) no i macie dobre ceny na profesjonalne nasiona...pozdrawiam.
21-02-14 13:28 Buszu
Nasiona zajebiste bez kitu;) no i macie dobre ceny na profesjonalne nasiona...pozdrawiam.
21-02-14 13:28 Buszu
SUPER SPRZEDAWCA POLECAM
20-02-14 16:07 ZAREMBA
pozytyw polecam
19-02-14 13:17 tobiasz
Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku! Nasiona wszystkie są świeże z aktualnymi datami ważności. Serdecznie polecam i pozdrawiam !
17-02-14 15:50 Beata Piotrowska
towar dostarczony szybko i zgodnie z opisem polecam
17-02-14 13:42 lusia72
Sklep godny polecenia, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Polecam.
16-02-14 19:07 ania
PRODUKT DOSTARCZONY BARDZO SZYBKO ZAPAKOWANY PROFESJONALNIE I BEZPIECZNIE DLA ZAWARTOŚCI NA PEWNO JESZCZE BĘDĘ KORZYSTAŁ Z USŁUG TEJ FIRMY GORĄCO POLECAM
13-02-14 22:27 AREK G
Profesjonalna obsługa klienta wszystko z oczekiwaniem 100 % POZYTYW Dziękuje
13-02-14 16:57 Wozniak
Szybko sprawnie . Dobry kontakt. Towar zgodnie z opisem. Polecam!!! Wiesław Piasecki
13-02-14 12:13
towar dostępny i krótki ternin wysyłki polecam
12-02-14 19:35 janusz
Rzetelna firma polecam
10-02-14 19:10
Jak zawsze super zakupy. Polecam! Kupuję od paru lat. Ceny przystępne. A ludzie wiedzą czym handlują - naprawdę fachowo i ekspresowo.
10-02-14 16:03 Agnieszka
Dobra jakość , przystępna cena. Polecam.
07-02-14 19:00 Norbert
Szczerze polecam! Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Żadnych problemów.
05-02-14 17:16 Ewa
Profesjonalizm, fachowość, polecam!!!! i jeszcze gratis dostałem, pozdrawiam
04-02-14 21:11 wito
Bardzo szybka realizacja zamówienia, super ceny, wszystko się zgadza. Robienie zakupów przez internet w sklepie Wioletta to sama przyjemność :)
03-02-14 16:59 Bartłomiej Olczak
Szybka przesyłka, doskonały kontakt i dostępność produktów. Serdecznie polecam
01-02-14 11:10 K.Przybylska
Od kilku lat kupuję nasiona w Waszym sklepie i jestem bardzo zadowolony z dotychczasowej współpracy.M.M.
29-01-14 17:54 Mirosław
Super sprzedawca,polecam w 100%,towar zgodny z opisem jedno zastrzezenie niepolecam przewoznika DHL POZDRWAIAM
28-01-14 19:34 dominik
wszystko ok
28-01-14 12:10 Kamil Kopaczewski
super sprzedawca szybko profesjonalnie bez problemów ,polecam
28-01-14 10:34 jacek jendruch
Polecam wszystko ok korzystne rabaty i szybka dostawa
27-01-14 15:18 Krzysztof
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka oraz dobry kontakt z sprzedawcą. Polecam zakupy w tej firmie:-)
27-01-14 11:18 Marta R.
Kolejny raz robię zakupy w tym sklepie.Pełna satysfakcja.Polecam
27-01-14 11:14 marek
wszystko w porządku, bardzo szybka wysyłka, naprawde polecam wszystkim
25-01-14 20:42 GRZEGORZ
Bardzo sprawne zakupy, kontakt telefoniczny super i szybka reakcja na zgłaszane uwagi. Polecam
25-01-14 18:52 Marek
Nie pierwszy raz zaopatruję się w tym sklepie i jak dotąd nigdy się nie zawiodłem. Polecam
24-01-14 06:23 Tadeusz - Gdańsk
Wszystko ok. Gorąco polecam
23-01-14 19:12 Jacek
JAK ZAWSZE SUPER OBSŁUGA. GORĄCO POLECAM. TOWAR I DORADZTWO NA WYSOKIM POZIOMIE
23-01-14 08:46 michał t
Fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia!
22-01-14 15:09 Danuta
Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemu. Jak najbardziej polecam.
22-01-14 14:17 Z. Bis
towar dostarczony szybko i zgodnie z opisem polecam
20-01-14 19:46 moniula34
Szybko,sprawnie,towar bez zastrzeżeń.
20-01-14 13:31 kaja.kijus@gmail.com
Sprzedawca ambitny ,korzystam od 3 lat i jestem zadowolona ,serdecznie polecam.
19-01-14 11:42 OGRODNICZKA
Przesyłka zgodna z zamówieniem .Szybko i bez zastrzeżeń.Polecam.
17-01-14 22:29 Dariusz
super sprzedawca
17-01-14 19:43 kawa26@autograf.pl
Świetny przepływ informacji o zakupionym towarze. Wcześniej rzetelna odpowiedż na zadane pytanie. Szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
15-01-14 23:07 J. S.
Profesjonalne i uczciwe podejście do klijenta.Wszystkim polecam ten sklep,naprawde warto!
14-01-14 18:33 Slawek
Wielkie dzięki ,przesyłka bardzo szybka no i gratis jeszcze się znalazł . Jeszcze raz dziękuję .
13-01-14 10:01 Waldek
Szybko, sprawnie, POLECAM!!!
10-01-14 18:59 Tomasz Keller
opinia jak najbardziej pozytywna, pełen profezjonalizm, polecam
10-01-14 18:05 slawusssss@wp.pl
Wszystko przebiegło pozytywnie POLECAM!!!
10-01-14 15:49 Dawid
Przesyłka błyskawiczna, miła obsługa
09-01-14 16:39 M.T
Dziękuję i polecam, zawsze sprawnie jak co rok. Pozdrawiam Ludwik
08-01-14 21:59 Ludwik
Mega pozytyw
08-01-14 17:19 Tobiasz
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem + gratis, polecam korzystanie ze sklepu Wioletta
08-01-14 11:59 jolantd
Dziękuję szybką,profesjonalną i sympatyczną obsługę Mieczysław Paszek
27-12-13 13:29
Już po raz kolejny, czyli już ładne kilka lat zamawiam w sklepie Wioletta i jestem zadowolony :) Polecam jak najbardziej.
21-12-13 18:30 Mateusz Gardocki
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Fachowe doradztwo , miła obsługa , szybka dostawa . Szczerze polecam
18-12-13 19:05 E.Biesiadzińska
Od kilku lat kupuję w tym sklepie i nie zamierzam go zmieniać. Pełny profesjonalizm,błyskawiczna wysyłka,towar zawsze zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam.
14-12-13 19:33 Leszek
Od kilku lat kupuję w tym sklepie i nie zamierzam go zmieniać. Pełny profesjonalizm,błyskawiczna wysyłka,towar zawsze zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam.
14-12-13 19:32 Leszek
Towar zgodny z opisem,szybka wysylka,polecam.Hanna
13-12-13 22:27
Szybka wysyłka
13-12-13 20:29 Władek
Ekspresowa przesyłka, świetny kontakt ze sklepem. Dziękuję za gratisowy kalendarz! Polecam!
12-12-13 07:34 Maria B
Same pozytywy,szybka wysyłka, nasiona świeże z aktualną datą POLECAM!!!!
11-12-13 15:42 Krzysztof
super obsługa. gorąco polecam , jak zawsze na najwyższym poziomie
11-12-13 10:05 michał t
Duży wybór, atrakcyjne ceny, szybka i fachowa obsługa. Opinia Pozytywna. Pozdrawiam.
10-12-13 14:34 Jerzy Łukasiewicz
błyskawiczna obsługa, POLECAM GORĄco
10-12-13 11:35
Polecam Sprzedawce.Towar zgodny z opisem,szybka przesylka, na pewno jeszcze skorzystam.Pozdrawiam Hanna.
08-12-13 17:05
Sprzedawca godny polecenia zamówienie szybko zrealizowane Polecam w 100%
06-12-13 16:54 PAWEŁ
Profesjonalizm,uczciwość i rzeczowość. Wczoraj zamówiłem , dziś otrzymałem. Polecam
06-12-13 12:06 Krzysztof Zębrowski
Szybka dostawa pozytywnie
04-12-13 17:21 Barbara
Dobry kontakt telefoniczny, błyskawiczna dostawa i towar zgodny z opisem - polecam wszystkim Kupującym!
28-11-13 08:18 Tomasz Ziarko
Wszystko, szybko, konkretnie i skutecznie. Polecam!!!
18-11-13 12:43 Michał M,
Transakcja przebiegła bardzo poprawnie, szybko i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie WIOLETTA.
25-10-13 12:47
Towar zgodny z zamówieniem, polecam.
09-10-13 13:14 Andrzej K
Bardzo dobry sklep.Oryginalne nasiona.Błyskawiczna przesyłka.Polecam
04-10-13 19:02 kociuba9@o2.pl
Gorąco polecam zakupy u pana Piotra.Ceny są przystępne obsługa bardzo miła wysyłka ekspresowa.
03-10-13 18:05 Kazimierz
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia,polecam sklep z czystym sumieniem.
03-10-13 14:49 Dorotya Piłka
Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam i dzękuję
06-09-13 20:04 Z.Beraś
Bardzo Dobry kontakt z Sprzedającym
14-08-13 12:07 Arkadiusz Busza
wszystko zgodne z opisem i bdb kontakt bardo szybka przesyłka polecam
06-08-13 16:19 mat
Szybka dostawa, pełen profesjonalizm.
10-07-13 11:23 Karolina
tranzakcja przeprowadzono wzorowo polecam
25-06-13 22:58 tobiasz
Już drugi rok zaopatruję się w warzywa z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Wschody prawie 100%, a towar pierwsza klasa. Dziękuję.
20-06-13 22:42 Ela
Jestem bardzo zadowolony z szybkiej i fachowej obsługi oraz z krótkiego terminu realizacji kolejnego zamówienia nasion polecam ten sklep.
12-06-13 16:04 ZIBI
Drugi rok korzystam z usług sklepu i na pewno będe korzystać nadal. Osbsługa super. Polecam.
07-06-13 10:07 Maria Pietrzak
Już trzeci sezon udane zakupy. Wszystko na czas i zgodnie z ustaleniami. Do następnego sezonu. Pozdrawiam.
02-06-13 11:59 Dariusz Mironkiewicz
Dobry kontakt, produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka. Bardzo polecam
24-05-13 21:55 MArcin
sprawnie i szybko-polecam
22-05-13 23:37 R Rozmiarek
Gorąco polecam, szybka wysyłka, miły kontakt, wszystko w jak największym porządku
21-05-13 08:40 Ewa S-SZ.
Szybko, bezproblemowo, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, przesyłka doszła ekspresowo...Polecam i nieraz będę zamawiać w tym sklepie.
20-05-13 09:01 Piotr
Przesyłka super szybka, wszystkie zakupione towary w idealnym stanie.Fachowa i miła obsługa.Polecam gorąco wszystkim,Pozdrawiam.
16-05-13 16:44 Wioletta M.
wszystko zgodne z opisem i bdb kontakt bardo szybka przesyłka polecam
15-05-13 22:59 tobiasz
expresowa przesyłka
09-05-13 12:40 kredens
Alergowicz ,godny polecenia
08-05-13 22:28 januszmysyk
Cała transakcja przebiegła expresowo. Wszystko w najlepszym porządku.Polecam wszystkim.
08-05-13 18:53 Kacper
Super Sprzedawca. Dobry kontakt szybka realizacja. Jak najbardziej polecam.
07-05-13 19:48 Sebastian Jajeśniak
Transakcja przebiegła bardzo szybko, także polecam.
29-04-13 09:35
Jak co roku, szybko i sprawnie. Doskonały kontakt.
25-04-13 11:43 Beata Wojtan
Świetny kontakt ,fachowa porada. Błyskawiczna przesyłka Szczerze Polecam !!!!!!!
21-04-13 11:55 mirek
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa klienta jest naprawdę profesjonalna a wysyłka towaru błyskawiczna. Jednym słowem 100% zadowolenia.
20-04-13 08:47 Zbigniew
wszystko ok pozdrawiam
18-04-13 20:06 Teresa
przesyłka ekspresowa towar zgodny z zamówieniem polecam...
17-04-13 20:52 mondry03l@interia.eu
jestem zadowolony szybko sprawnie pozdrawiam
17-04-13 20:32 stanisław rębacz
Przesyłka super szybka, wszystkie zakupione towary w idealnym stanie.Fachowa i miła obsługa.Polecam gorąco wszystkim,Pozdrawiam.
17-04-13 20:27 Wioletta M.
SZYBKO ZWIĘŻLE I NA TEMAT,POLECAM!
16-04-13 16:36
Szybka dostawa, Profesjonalna obsługa
14-04-13 11:49 Kamil
profesjonalna obsługa towar zgodny z opisem wszystko szybko i sprawnie jestem zadowolony polecam
12-04-13 18:32 Bujak Dawid
Pełen profesjonalizm. Polecam...
10-04-13 20:10 Dawid
Bardzo dobry kontakt- szybka odpowiedź na pytania, szybka i bezpłatna wysyłka oraz spore rabaty- bardzo lubię zamawiać u Was nasiona!
10-04-13 16:21 Jolanta B.
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka zamówionego towaru . W tym sklepie bardzo cenią klienta i dbają o jego zadowolenie . Polecam zakupy w tej firmie.
04-04-13 07:48 Roman
Dobry kontakt, nasiona przyszły b. szybko. Polecam
31-03-13 12:59 Jerzy K.
Kontakt bardzo dobry, przesyłka dostarczona bardzo szybko. Polecam
30-03-13 15:57 Barbara Synowiec
Łatwość zakupów, czytelne opisy, szybka wysyłka, dobry kontakt meilowy
29-03-13 19:48 bartek
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i sprawnie, przesyłka już po jednym dniu od złożenia zamówienia . Naprawdę polecam.
29-03-13 18:22 Stanisław
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Naprawdę polecam.
29-03-13 18:21 Stanisław
szybka i bezproblemowa transakcja, polecam
27-03-13 19:42 Gośka
szybka dostawa, profesjonalna obsługa , żadnych problemów, polecam
27-03-13 19:40
Kompetentna obsługa, informacja o dostępności nasion, ekspresowa przesyłka, polecam.
24-03-13 14:28 Krzysiek
Trochę długi czas realizacji, mimo to polecam, towar zgodny z zamówieniem, wszystko ładnie
24-03-13 14:12 Andrzej
zamówienie zostało zrealizowane w 48 godzin,ale mimo wszystko wystawiam opinie pozytywną
23-03-13 21:41 ps48
fajnie i szybko :)
22-03-13 11:31 seba
Łatwość zakupów, czytelne opisy, szybka wysyłka, dobry kontakt meilowy.
21-03-13 12:36 Bosiak Irena
Szeroka oferta. Rzetelny sprzedawca, dobry kontakt,Jestem zadowalana Polecam ten sklep.
21-03-13 10:13 Irena Laskowska
kupuję w tym sklepie drugi rok nigdy mnie nie zawiedli oby tak dalej
20-03-13 14:08 malutki0159
Nasiona dotarły na czas.Sklep wywiązał się świetnie ze swego zadania.Idę siać nasiona.Polecam zakupy w tym sklepie.Pozdrawiam
17-03-13 13:01 kociuba9@o2.pl
Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo. Polecam!
16-03-13 14:29 glantrak
Szybka dostawa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
15-03-13 20:17 jola
5. wszystko było bardzo szybko i solidnie dostarczone.
15-03-13 18:49 Damian
Miła obsługa. Szybka dostawa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
14-03-13 14:36 klient
wszystko ok
14-03-13 12:19 teresa
Szybko i sprawnie Polecam
13-03-13 08:46
jestem bardzo zadowolona z usługi sklepu polecam
11-03-13 23:32 moniula34@vp.pl
Wszystko ok, szybko miło i konkretnie.
11-03-13 18:45 Michał
przesyłka szybko i sprawnie, transakcja przebiegła pomyślnie. Jaki jest towar okaże się po wysianiu jak zejdzie.
11-03-13 11:26 Rafał
przesyłka szybko i sprawnie, transakcja przebiegła pomyślnie. Jaki jest towar okaże się po wysianiu jak zejdzie.
11-03-13 11:26 Rafał
Szybka realizacja zamówienia.Polecam
10-03-13 22:07 angelika241093@interia.eu
Bardzo szybka wysłka.Wszystko ok. Polecam
10-03-13 20:54 grześ
Witam. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja dostosowana do potrzeb klienta.
07-03-13 18:49 Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie, dostawa zrealizowana zgonie z zamówieniem. Szybko i sprawnie, polecam.
06-03-13 19:58 Włodek
Polecam.Cena,obsługa,dostawa na 5
06-03-13 10:19 duduś
Dobry kontakt ze sklepem.Sprawna i szybka wysyłka. Materiał dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Polecam ten sklep internetowy. 100% pozytyw.
06-03-13 08:57 AndrzejB
Fachowa i miła obsługa. Zawsze sklep stanie na wysokości zadania. Kolejny raz się nie zawiodłem. Polecam gorąco wszystkim, korzystanie z zakupów w tym sklepie to gwarancja udanych zakupów. Pozdrawiam.
05-03-13 16:52 Łukasz
Cała transakcja przebiegła expresowo. Wszystko w najlepszym porządku. Serdecznie polecam wszystkim.
05-03-13 13:12 Łukasz Szol
BOGATA OFERTA,,SZYBKA DOSTAWA, POLECAM.
04-03-13 16:12 Zdzisław
Sprzedawca rzetelny, dobry kontakt a co najważniejsze szybka realizacja zamówienia.
04-03-13 12:28 Marta
wszystko ok
03-03-13 21:15
PROFESIONALIZM 100%
03-03-13 10:35 MIROSŁAW RZEMPOŁUCH
Polecam sklep.Ceny przystępne, ekspresowa przesyłka.
02-03-13 09:15 jola
Wszystko ok, polecam
01-03-13 14:34
Super szybka transakcja. Szczerze polecam
28-02-13 13:10 Maria Makieła
Rzetelna obsługa, miły kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep.
27-02-13 21:06 Rafał.
Regułą zakupów w tym sklepie jest profesjonalna obsługa,kolejny raz jestem w pełni zadowolony.POLECAM! W przystępnej cenie można tu kupić wypróbowane odmiany i wchodzące na rynek nowości.
25-02-13 18:31 mrwronsky@wp.pl
Za szybką realizację dziękuje. Ale jest jedno - ale. Zamawiałem wyraźnie por odm. Varna . Natomiast otrzymałem Por Variety: BULGAARSE REUZEN /Por w typie Bułgarskim/ są to dwie różne sprawy- stąd w przypadku niepowodzenia uprawy pozostawiam możliwość dochodzenia roszczeń. Z poważaniem. Eugeniusz Buchowiec.
24-02-13 22:09 ebuchowiec@lten.pl
Zamówiony towar otrzymałam w ciągu trzech dni.Wszystkie pozycje zgodnie z zamówieniem.Opinia opinia pozytywna,dodaję sklep do zakładki ulubione
21-02-13 21:38 draganos53
bardzo solidna firma szybka dostawa
20-02-13 21:51 paweł
Bardzo dobry kontakt ze sklepem.Błyskawiczna wysyłka.POLECAM
19-02-13 11:28 arthed@wp.pl
Rzetelna obsługa, miły kontakt, ale brak informacji czy też maila z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia (w przypadku klientów niezarejestrownych w systemie) czy też o wydłużonym czasie oczekiwania na towar. Informacje otrzymuje się w momencie wysłania towaru. Ogólnie było ok, więc polecam sklep.
18-02-13 20:22 Kamazo
Skllep jest Ok!!!
17-02-13 22:45 Eugeniusz
Już w następnym dniu otrzymałem nasiona, polecam ten sklep
15-02-13 18:44 Ludwik
Jak najbardziej polecam przesyłka doszła szybko i sprawnie, mimo że nie bylo asortymentu na stanie :)
15-02-13 12:45 Piotr
Drugi rok współpracuje z firmą. Bogata oferta, miła obsługa, szybka przesyłka, polecam.
14-02-13 08:28 Maria Pietrzak
Jak zawsze od kilku lat współpraca i podejście do klienta się nie zmieniło-bardzo szybka realizacja zamówienia, kulturalna i miła obsługa a i ceny dogodne.Polecam tą firmę do współpracy.
13-02-13 22:00 FPHU Jerzy Dębowski
Jak zawsze od kilku lat współpraca i podejście do klienta się nie zmieniło-bardzo szybka realizacja zamówienia, kulturalna i miła obsługa a i ceny dogodne.Polecam tą firmę do współpracy.
13-02-13 20:06 FPHU Jerzy Dębowski
polecam szybka obsługa ,towar zgodny z zamówieniem
12-02-13 19:56 o2
ATRAKCYJNE CENY,BOGARA OFERTA,,SZYBKA DOSTAWA, POLECAM.
12-02-13 14:47 Marzena, dolnoslaskie
ATRAKCYJNE CENY,BOGARA OFERTA,,SZYBKA DOSTAWA, POLECAM.
12-02-13 14:46 Marzena, dolnoslaskie
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, miła obsługa, szybka dostała.Polecam
11-02-13 13:00 Maria Makieła
wszystko ok
10-02-13 08:48
Wszystko super i sprawnie. Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko.
09-02-13 20:08 Krzychu
Mega pozytyw bardzoszybka przesyłka
08-02-13 18:18 Tobiasz
solidnie szybka realizacja zamówienia bardzo polecam
08-02-13 16:06 jacek j .piekary śl.
Nie trwało to jeden dzień jak u niektórych , ale ogólnie nie mam zastrzeżeń do transakcji . Jak będę planował zakupy na pewno zajrzę do tego sklepu by sprawdzić ofertę. Pozdrawiam
07-02-13 19:34 Robert
super szybka przesylka zgodna z zamowieniem -polecam!
07-02-13 14:58 Irek
Sybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa. Firma godna polecenia.
07-02-13 06:18 doradaf@onet.pl
solidnie, szybko, profesjonalnie... BRAWO... Z CAŁEGO SERCA POLECAM !!!!! duży asortyment z max. opisem, zamówienie z niedzieli wieczora we wtorek na miejscu...
05-02-13 16:02 Agnieszka W.
Super sklep Bezzwłoczna realizacja zakupów Wszystko w jednym miejscu Bogata oferta Zamówienie z piątku wieczora w poniedziałek w domu. SUPER
05-02-13 09:48 Agnieszka
Transakcje zrealizowana szybko, towar przyszedł w drugi dzień po zamówieniu:) Bardzo POZYTYWNIE
04-02-13 19:28 Bielecki
04-02-13 19:27 bielecki1996
Korzystam z ofert sklepu od 3 lat,jak zawze realizacja expresowa miła obsługa i co najwaźniejsze nasiona zawsze świeźe. SKLEP WARTY POLECENIA .
04-02-13 10:24 valdi 108
Serdeczne podziękowanie za szybkie zrealizowanie mojego zamówienia.
28-01-13 12:08 Antoni b
Wszystko ok. Gorąco polecam.
24-01-13 17:21 Anonim
Szybka przesyłka, bardzo miły kontakt, towar zgodny z opisem. POLECAM i pozdrawiam !
24-01-13 00:01 Paweł
Firma bardzo solidna , godna polecenia ,szybka przesyłka .Dziękuje i pozdrawiam.
23-01-13 19:20 Krzysztof
Expresowa wysyłka świetny kontakt i fachowe doradztwo bogaty asortyment szczerze polecam
23-01-13 16:18 Krzysztof
polecam ten sklep,szybka przesyłka,towar kompletny.
22-01-13 18:35 Roman
Jestem w pelni zadowolony z zakupow w tym sklepie. Szybko i zgodnie z zamowieniem. Polecam.
22-01-13 18:00 ad.
szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedającym
20-01-13 21:34 angelika241093@interia.eu
Przesyłka szybsza niż błyskawica zaskoczenie bardzo duże gdyż kurier dotarł nawet nie dobę od złożenia zamówienia .Polecam gorąco miły kontakt ,szybko oraz fachowa obsługa 100 % zadowolenia .ZAMÓWIENIE zgodne z oczekiwaniami pozdrawiam
18-01-13 18:47 B.WOŹNIAK
Duży pozytyw wczoraj zamówione dzisiaj dostarczone szybko i sprawnie dobry kontakt niła obsługa i miły gratis polecam w 100% i dziekuje
18-01-13 15:37 Jarosław
Przesyłka dotarła bez problemów, pełne zamówienie, miły kontakt telefoniczny. Polecam
16-01-13 15:29 jolantd
Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym
16-01-13 13:41 Krzysiek
bardzo dobra współpraca.szybka dostawa.
16-01-13 12:46 klient
błyskawiczna realizacja zamówienia wszystko ok polecam
15-01-13 23:55 darek
Świetna obsługa, szybko, bogaty asortyment, polecam wszystkim
14-01-13 21:30 Ela
Bardzo dobry kontakt telefoniczny z pracownikami sklepu. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
12-01-13 15:27 Marek G.
Rzetelny sprzedawca, dobry kontakt, dbają o klienta. Polecam wszystkim którzy chcą być zadowoleni z zakupów.
11-01-13 21:25 waldorf70
Przesyłka dostarczona w terminie, wszystko zgodne z zamówieniem, sprzedawca godny polecenia.
11-01-13 15:54 Paweł
Bardzo szybka bezproblemowa dostawa oraz miłe zaskoczenie w postaci dodatkowego rabatu :)Polecam
11-01-13 13:43 Sebastian
Mila obsluga, dobra firma. kolejny raz jeztem zadowolonym klientem :)
09-01-13 00:04 Łukasz Lu
Witam fachowe doradztwo szybka dostawa i dobre ceny. Bardzo polecam
08-01-13 18:28 Krzysiek ch
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. wszystko poszło bardzo dobrze i sprawnie. 5
05-01-13 13:06 proximka90
Duży asortyment, profesionalna i szybka obsługa
03-01-13 18:48 Mirek
Wyśmienity sprzedawca,szybka dostawa.Polecam!
02-01-13 19:07 jacek
Kontakt z Państwem to czysta przyjemność. Fachowe doradztwo , profesjonalizm , szybka dostawa zamówionego towaru. Szczerze polecam !
28-12-12 10:07 Ewa B.
Bardzo szybka przesyłka i dobre ceny. Polecam. Ludwik
23-12-12 10:35
Polecam, wszystkie nasiona otrzymałem w szybkim terminie.
23-12-12 10:27 ekopom
Gorąco polecam sklep,miła ,KOMPETENTNA OBSŁUGA,bardzo dobry kontakt,expresowa realizacja .TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM!!
17-12-12 20:44 KrzysztofŁ.
super sprzedawca godny polecenia szybka realizacja zamówienia polecam :)
14-12-12 12:12 Marek
polecam, wszystko ok, profesjonalne podejście do klienta
12-12-12 17:56 sławek
Korzystam od kilku lat z usług tego sklepu i za każdym razem jestem zadowolona z obsługi.Fachowe doradztwo,dobry kontakt,szybka wysyłka,sprzedawca to profesjonalista,polecam niezdecydowanym.
12-12-12 17:23 Bozena
Zamówimy towar jest I klasa dotarł w terminie [nawet przed czasem] , bardzo fachowa obsługa na pewno będę robił kolejne zakupy.
04-12-12 09:35 Waldek
Polecam.Szybka bezproblemowa dostawa porządnie zapakowana. Pełen profesjonalizm.
30-11-12 11:11 Sławomir Jarosz
Bardzo dobry kontakt,miła obsługa oraz szybka wysyłka.
13-11-12 19:30 Artur G.
Wszytko w 100% zgadza się z zamówieniem, miły i szybki kontakt. Polecam!
08-11-12 19:35 Michał
bezproblemowe zakupy. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam tą firmę.
24-10-12 08:02 Tadeusz PODHAJSKI
Porządny sklep! Polecam
28-09-12 21:13 Michniak
Transakcja przeprowadzona wzorowo. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.Gorąco polecam.
27-09-12 14:32 ind.Gosp.Ogrodnicze
SZYBKA WYSYŁKA, MIŁY KONTAKT, JESTEM STAŁYM KLIENTEM I POLECAM TĄ FIRMĘ WSZYSTKIM
16-09-12 20:28 GRZEGORZ PAWELAK
Bardzo dobry kontakt se sklepem. Miła ifachowa obsługa. Paczka dotarła błyskawicznie w bardzo dobrym stanie. Gorąco polecam. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.
13-09-12 22:07 Barbara K.
Bardzo dobry kontakt se sklepem. Paczka dotarła błyskawicznie w bardzo dobrym stanie. Z pewnością to nie był mój ostatni zakup w Sklepie Ogrodniczym Wioletta. Polecam i pozdrawiam!
04-09-12 12:29 Jerzy M.
polecam sklep bardzo szybka przysyłka bez problemów
24-08-12 14:50 Jacek
Szybkie zrealizowanie zamówienia towaru przez ten sklep. Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość.
01-08-12 21:56 Borkowski
super sklep naprawde polecam towar bardzo szybko dostarczony
20-07-12 21:30 wilczek
Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, polecam w 100%
20-07-12 09:26 roman
Bardzo szybko i solidnie zrealizowane zamówienie Polecam i rabat był
16-07-12 22:32 Janek
bardzo fachowa i miła obsługa polecam
12-07-12 20:55 stanisław rębacz
Sklep godny polecenia.Szybka wysyłka
12-07-12 20:33 elizaw831
Szybka realizacja zgodna z zamówieniem.Polecam.
06-07-12 17:32 Gestan
Przesyłka ekspresowa, wszystko pięknie zapakowane. Serdecznie polecam
06-07-12 13:53 Julita
błyskawiczna wysyłka, towar 100% zgodny z zamówieniem, polecam
26-06-12 06:45 darek
strona internetowa przejrzysta, obsługa miła, przesyłka doszła w umówionym czasie. jestem zadowolony. kupione roślinki już rosną.
11-06-12 13:52 rafał
wszystko zgodne z opisem polecam
07-06-12 00:37 Tobiasz
wszystko ok
25-05-12 08:52 kurlandzka
Nasiona w sklepie Wioletta kupuję już 5 lat i nigdy nie było najmniejszego problemu. Profesjonalność na najwyższym poziomie Polecam w 100 % Pozdrawiam.
24-05-12 11:54 Andrzej
Szybka dostawa wszystko zgodnie z zamówieniem. Pozytywnie wszystkim polecam.
17-05-12 21:12 Maciek Nowosielski
Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, polecam w 100%
16-05-12 18:30 stysiak
Profesjonalna obsługa, szeroka gama towarów, jestem bardzo zadowolony z zakupionego produktu. Zdecydowanie polecam sklep !
15-05-12 08:51 Jerzy M.
wszystko zgodne z opisem polecam
09-05-12 22:40 tobi
Profesjonalnie i szybko. Polecam
08-05-12 19:59 Zbigniew
Polecam. Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, dobry kontakt.
23-04-12 15:25 Maria
Polecam OK.
22-04-12 20:22 Darek
Wszystko sie zgadza. Szybka dostawa. Gorąco polecam;)
22-04-12 14:56 Krzysztof
SZYBKA WYSYŁKA TOWAR ZGODNY Z OPISEM POLECAM
20-04-12 06:33 MICHAŁ
wszystko zgodne z opisem bardzo szybka przesyłka polecam
19-04-12 21:28 tobi
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, nasiona w dwie doby dostarczone, na 100% polecam:)
17-04-12 23:17 Gospodarstwo Barczak
Szybka dostawa. Produkty zgodne z opisem:)Polecam
17-04-12 18:16 Klientka
Szybka przesyłka towar zgodny z opisem
15-04-12 19:22 Marcin
Witam,profesjonalna obsługa.Błyskawiczna dostawa,polecam.
15-04-12 18:50 Agata Cabaj
Dziękuję bardzo:D Jestem bardzo zadowolony z jakości i szybkości obsługi!
11-04-12 09:19 Szymon
Profesjonalna obsluga, szybka dostawa. Goraco polecam. :)
10-04-12 19:11 Łukasz Lutecki
wszystko ok polecam!!
05-04-12 11:33 KArolina
Fachowa obsługa , dobry kontakt , szybka wysyłka zamówionego towaru. Polecam
04-04-12 09:40 Adam
Profesjonalnie i szybko ;)
03-04-12 09:40 Piotr
Firma pewna,sprawdzona.Bardzo dobry kontakt. Transakcja/już któraś z kolei/przebiegła bezproblemowo.Bardzo szybka dostawa przez UPS.polecam
01-04-12 20:30 Grażyna Ben
Fachowa obsługa , dobry kontakt , szybka wysyłka zamówionego towaru . Polecam
01-04-12 18:44
PROFESJONALIŚCI w każdym calu
01-04-12 16:03
Fachowa obsługa i korzystne ceny. Sklep wart polecenia.
31-03-12 18:41 Tomasz
Bardzo dobry sklep. Fachowa obsługa. Nasiona zgodne z opisem:)) Sklep godny polecenia:)
31-03-12 18:12 klient
mucha nie siada, polecam
30-03-12 09:37 zadowolony klient
Profesjonalnie, miło i szybko. Zadowolenie gwarantowane.
30-03-12 09:11 Wiesław M.
Miła obsługa, towar zgodny z opisem i szybka realizacja zamówienia. Polecam
29-03-12 12:20 Marcin
szybko i sprawnie
29-03-12 11:49 zaremba
Obsługa bardzo profesjonalna.Tak trzymać!
28-03-12 18:22
Profesjonalna obsługa jak co roku Polecam!
25-03-12 13:23 Krzysiek
Profesjonalna obsługa Polecam!
25-03-12 13:22 Jacek
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i wszystkie nieprawidłowości zostały wyjaśnione od ręki. Nie pierwszy raz zamawiam nasiona od tego kontrahenta i jak zwykle wszystko super. Na prawdę polecam!
25-03-12 12:47 w.kozicki
25-03-12 12:44 w.kozicki
POLECAM GORĄCO.BARDZO DOBRA WSPÓŁPRACA .KORZYSTNA OFERTA CENOWA
24-03-12 18:32
Bardzo miła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam wszystkim.
23-03-12 14:49 Jacek Z.
Bardzo miła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam wszystkim.
23-03-12 14:48 Jacek Z.
Wszystko w porzadku Goraco poleca i POZDRAWIAM!!!
22-03-12 16:34 cristov11
Jestem zadowolony, przesyłka w obiecanym terminie.Dobra i rzetelna firma. Polecam i pozdrawiam.
21-03-12 22:51 Marek P.
Bardzo dobry towar. Super szybka wysyłka.100% zadowolenia.Polecam!!!
21-03-12 10:33
Kupuję w tym sklepie już od kilku lat.Szybko i solidnie,dobry kontakt,towar zawsze zgodny z opisem.Gorąco polecam.
20-03-12 15:17 Leszek
Kupuję w tym sklepie już od kilku lat.Szybko i solidnie,dobry kontakt,towar zawsze zgodny z opisem.Gorąco polecam.
20-03-12 15:16 Leszek
mega pozytyw wszystko zgodne z opisem
16-03-12 21:59 tobi
Szybka i profesjonalna obsługa,dobry kontakt,towar zgodny z zamówieniem. Jak najbardziej polecam ten sklep.
15-03-12 11:00 Leszek
towar- pomidory zgodne z opisem, szybka realizacja , polecam
14-03-12 21:20 Krzysiek
Miła obsługa,ekspresowa realizacja zamówień,Wieloletnia współpraca na wysokim poziomie.POLECAM
13-03-12 21:48 FPHAU-Jerzy Dębowski
Przesyłka dotarła błyskawicznie . Dziękuję za miłą współpracę i szybką realizację zamówienia . Pozdrawiam Serdecznie !!!
13-03-12 14:41 GrażynaKorzeniewska
Bardzo dobry kontakt, szybko i solidnie, niskie ceny, towar zgodny z opisem - jak co roku-Polecam!
10-03-12 21:54 pokerek
BARDZO SZYBKO I FACHOWO ZOSTAŁA PRZYSŁANA PRZESYŁKA Z TOWAREM POLECAM
09-03-12 19:45
szybko i solidnie. polecam
08-03-12 13:29 beatko31
szybka wysylka polecam
06-03-12 16:46 klima81
Towar zgodny z opisem,ekspresowa wysyłka jak najbardziej POLECAM.
06-03-12 13:33 wojtekz.70
Szybko i tanio Polecam
04-03-12 09:47 vectra6108
szybka realizacja polecam sklep
03-03-12 19:12 Artur
przyjemna obsługa, szybka dostawa, naprawdę polecam
02-03-12 11:41 Mirosław Rzepkowski
Paczka doszła na drugi dzień w całości, dziękuje za zwrot i za kompletną ilość sztuk opakowań nasion. pozdrawiam
02-03-12 11:39 Mirosław Rzepkowski
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam. Pozdrawiam.
01-03-12 20:42 maciej8311
wszystko ok profesjonalnie i szybko polecam
29-02-12 18:10 Romek
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, po prostu super. Polecam
29-02-12 17:31 Mieczyslaw
Szybko, sprawnie, polecam!!!
29-02-12 16:41 waldorf
Transakcja bardzo udana, towar wedle zamówienia,szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie:)
29-02-12 09:39
Super sklep zamawiałem nie po raz pierwszy i zawsze jest ok
29-02-12 07:49 Grzegorz
szybko, miło, profesjonalnie - polecam
25-02-12 10:39 adnow
Witam!serdecznie polecam szybka przesyłka i miły kontakt pozdrawiam
24-02-12 13:42 Karolina Kurlandzka
Szybka wysyłka, zgodna z zamówieniem. POLECAM!!!
23-02-12 21:22 Zbigniew K.
Towar zgodny z zamówieniem.Szybka dostawa z rabatem.Polecam
23-02-12 19:02 Jola
Wszystko w porządku, ekspresowa przesyłka, dodatkowe katalogi, bardzo miła i fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt meilowy i telefoniczny, POLECAMY
23-02-12 16:05 J. Zawda A.Piekarska
Bardzo szybka wysyłka.
23-02-12 15:46 Ania
Polecam ten sklep,ponieważ transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Wielki POZYTYW!
21-02-12 17:18 klient z Buku
Polecam sklep, dobra cena i szybka wysylka :)
21-02-12 13:22 Magdalena Maciejewska
przesylka przyszla szybko.towar dobrze zaklejony bez wad.ogolnie wszystko w porzadku
21-02-12 13:21
super sprzedawca !! w 100% polecam :)
20-02-12 10:20 Rajczewski
Sklep godny polecenia,szybka przesyłka
18-02-12 09:28 Kasjan
Sklep super polecamy. Fachowa obsługa,konkurencyjne ceny, korzystne rabaty i szybka realizacja. Wszystko w jednym miejscu,naprawdę duży wybór.( Dawniej Nie znając sklepu Wioletta poszukiwaliśmy niektórych odmian tygodniami.) Dziękujemy i do następnego razu!
16-02-12 17:00 Agnieszka i Leszek Konieczni
miła obsługa ,super expresowa wysyłka ,polecam!!!!
15-02-12 14:02 sandra
5/5
13-02-12 18:15 grzegorz33313
wszystko zgodne z opise MEGA POZYTYW serdecznie polecam
13-02-12 17:44 tobi
Wszystko w porządku, Bardzo polecam tego sprzedawce.
10-02-12 17:48 Kudelski Krzysztof
Wszystko w porządku, Bardzo polecam tego sprzedawce.
10-02-12 17:47 Kudelski Krzysztof
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
08-02-12 16:14 Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
07-02-12 21:28 Andrzej
Miła i profesjonalna obsługa,szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem.Polecam
07-02-12 20:45 lusia72
polecam!
05-02-12 10:06 rolnik sam w dolinie
Miła obsługa, profesjonalne doradztwo, rzetelna i szybka realizacja zamówienia.
04-02-12 11:23 Danuta
Szybka przesyłka i wszystko się zgadza. Dziękuję też za drobne gadżety :)
03-02-12 15:38 Edward
towar zgodny z opisem wysyłka w normie czasowej Jestem zadowolona
03-02-12 15:09 mał
Witam.Wszystko zgadza sie zamowieniem, dziekuje za broszury informacyjne,miła wspólpraca, dziekuje i pozdrawiam
03-02-12 09:04 Krzysztof
super kontakt, pełny profesjonalizm polecam
02-02-12 17:27 rawlod
Jestem zadowolona z zakupów w Państwa sklepie.
30-01-12 11:51 lusia72
Jestem zadowolona z zakupów w Państwa sklepie.
30-01-12 11:51 lusia72
Jak chciałem ,tak otrzymałem.
30-01-12 10:20 antoni
Jak chciałem ,tak otrzymałem.
30-01-12 10:19 antoni
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko, sprawnie i bez problemu. Jednym słowem profesjonalnie;) dzięki za kalendarz i katalogi.
28-01-12 22:52 Matt
Pełen profesjonalizm szybko i bezproblemowo dobrze że znalazł się jeszcze bonosik za który bardzo dziękuje.
28-01-12 12:55 Cola
Witam, Towar otrzymałam, wszystko się zgadza! dzięki, pozdrawiam
23-01-12 13:29 pola
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie gdyż zakupy załatwiane są błyskawicznie i do tego przez ludzi, którzy znają się na swojej pracy.Możliwość szybkiego ściągnięcia towaru którego niema w asortymencie Gorąco polecam.
21-01-12 13:30 Grzegorz
Polecam wszystkim szybka wysyłka , profesjonalna obsługa.
20-01-12 17:45 gosiakos76
naprawde warto solidna firma godna zaufania szybki czas realizacji zamówienia polecam
19-01-12 18:18
Wszystko profesjonalnie i ekspresowo! Gorąco polecam!
17-01-12 11:34 Julita
nie będe się rozpisywał "PROFESIONALISCI"
15-01-12 19:24 MIROSŁAW RZEMPOŁUCH
Szybka wysyłka, miły kontakt, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.
14-01-12 12:03 Marta R.
Mega Poztyw wszystko zgodne z opisem polecam ten sklep
13-01-12 17:50 Tobiasz
Gorąco polecam
03-01-12 21:25 Grzegorz Bubała
Błyskawiczna wysyłka ,b. miła obsługa,nasiona zgodnie z zamówieniem do tego jeszcze gratisy.Polecam!!!!!
30-12-11 16:21 MK
jestem zadowolony firma ok
20-12-11 18:13 piotrek
Z całym przekonaniem mogę powiedzieć, że hurtowo traktują tylko asortyment - nie ludzi:) Jestem zbudowana ludzkim podejściem do klienta. Uprzejma i fachowa obsługa. Polecam!
20-12-11 14:23 Aneta Moskwa
Szybka realizacja , polecam sklep Wioletta
17-12-11 19:49 Władek
Przesyłka błyskawiczna ,kontakt wysmienity,sprzedawca to profesjonalista ktory do kazdego klienta podchodzi indiwidualnie ,udziela praktycznych i fachowych rad dlatego kupuję w tym sklepie juz wiele lat i polecam szczerze innym zainteresowanym .
15-12-11 12:49 Bozena
sklep godny polecenia fachowa obsługa polecam do współpracy.
12-12-11 22:02 marek
Polecam wszystkim ten sklep, jest rzetelny solidny i szybki.
08-12-11 14:44 Andrzej
Dobry sprzedawca, szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem, sklep warty polecenia.
08-12-11 11:29 Paweł
Polecam wszystkim ten sklep, jest rzetelny solidny,szybki i miła obsługa.
07-12-11 12:47 Barbara M
wszystko okej polecam wszystkim
07-12-11 10:47 BLONDYNEK3
Ekspresowa przesyłka, z paczką wszystko w porządku. Będę wciąż korzystać z Waszych usług :)
18-11-11 18:53 Waldemar
Bardzo sprawna i rzetelna firma. Polecam
19-09-11 08:48 AndrzejM
Zamówienie dostarczone na czas i miła obsługa. Brak zastrzeżeń
23-08-11 14:27 Wrzesiński
polecam sprzedawcę, towar i wysyłka ok
10-08-11 21:34 Ikus
bardzo konkretny kontrahent.polecam
01-08-11 06:43 marz33
polecam ten sklep
17-07-11 12:45 ncmaclaren
Wszystko OK. Polecam sklep WIOLETTA. :)
17-06-11 12:33 KiQ
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka zamówionego towaru . W tym sklepie bardzo cenią klienta i dbają o jego zadowolenie . Polecam zakupy w tej firmie. Zadowolony Ryszard .
10-06-11 12:09
Wszystko OK. Bardzo gorąco polecam
04-06-11 18:02 Sławek
od kilku lat robię zakupy nasion i zawsze jest okej polecam ten sklep.
15-05-11 11:58 Marek
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka i bezproblemowa transakcja. Towar zgodny z opisem
10-05-11 16:38 Emilia
Towar ok.. Bardzo szybka wysyłka. Polecam
02-05-11 11:23 Ilona J.
Super sprzedawca! Zawsze na czas dostarcza nam przesyłkę! Polecam;)
28-04-11 21:12 irek
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Państwa sklepie. Zaskoczyła mnie wręcz ekspresowa dostawa. Bardzo dziękuję za współpracę i polecam sklep wszystkim zainteresowanym!
27-04-11 21:51 Olimpia
Szybka i miła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.Polecam wszystkim ponieważ zaopatruje się tu drugi rok i jestem zadowolony.
22-04-11 22:44 maciej8311
chopy kupujta w tym sklepie a dyć wartko wam wyrośnie HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.Mogli by jeszcze wysiać(:
18-04-11 13:21
Gorąco polecam!!!!! Szybka przesyłka, świetny towar :)
16-04-11 06:39 KKaterinaa
udany zakup towar zgodny z opisem dobrze zapakowany i szysbko dostarczony pelen profesjonalizm sprawia ze napewno tu wroce
11-04-11 05:46 semenpl2
ok polecam
08-04-11 13:28 rolnik
Jak zawsze bez zastrzeżeń.
07-04-11 09:20 Witold Grzegorek
Wszystko OK. Polecam.
06-04-11 21:13
profesjonalne podejście do klienta,błyskawiczna wysyłka. Polecam wszystkim zainteresowanym.
06-04-11 18:15 beata
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko ok. Dobry kontakt ze sklepem, szybka dostawa. Jak najbardziej polecam
06-04-11 12:03 Sławek
Polecam
03-04-11 17:38 Kupujący
Polecam sprzedawcę, niskie ceny, promocje, bardzo miły i profesjonalny kontakt, szybka przesyłka, modelowa współpraca.
02-04-11 21:29 barteczko77
Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić Państwa sklep wszystkim zainteresowanym:) Dziękuję i pozdrawiam:)
01-04-11 21:18 Olimpia M.
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem i w terminie,polecam ten sklep.
31-03-11 19:16 Ludwik
Szybka realizacja zamówienia,towar dostarczony był na drugi dzień po zamówieniu. Oceniam sklep pozytywnie.Polecam się na przyszłość. Dziękuje
24-03-11 19:49 Franciszek B.
Pełen profesjonalizm.Polecam ten wszystkim ten sklep
24-03-11 17:52 Michał
Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie i w 100% zgodnie ze złożonym zamówieniem. Polecam!
23-03-11 11:03 Piotr
Wszystko super,jak zawsze.
23-03-11 08:05 Grzegorz
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam tego sprzedającego
21-03-11 18:11 Irena
Profesjonalna szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem towar w 100% OK!!!! Polecam i Pozdrawiam
17-03-11 09:23 PEPSI
Profesjonalna szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem towar w 100% OK!!!! Polecam i Pozdrawiam
17-03-11 09:04 PEPSI
Wszystko odbyło się bardzo sprawnie, oczywiście tak jak zawsze.Bardzo polecam wszystkim.
17-03-11 08:53 Grzegorz
dziękuje zamówione nasiona dotarły pozdrawiam
13-03-11 16:58 marek mydłowski
Szybka realizacja zamówienia - Polecam Wszystkim
11-03-11 07:52 Grzesiek
kolejny raz sklep WIOLETTA niezawodny polecam (przepraszam za niedopatrzenie przy wyborze sposobu dostarczenia przesyłki)dziękuję
10-03-11 21:46 marek wroński
super sprzedawca- przesylka szybka wszystko się zgadza!
08-03-11 11:04 Irek
strona godna polecenia szybka dostawa,profesjonalna.
07-03-11 20:16 tomasz s
Transakcja można powiedzieć przeprowadzona błyskawicznie, jestem bardzo mile zaskoczony, jezeli ktoś ma wątpliwości czy tutaj dokonac zakupu to ja moge tylko polecić ten sklep. Dziękuje
05-03-11 13:10 Bartosz D.
Polecam wszystkim kupującym ten sklep,za fachowa,miła i rzetelną obsługe.
04-03-11 22:08 Michał Marczak
Fachowa obsługa , dobry kontakt , szybka wysyłka zamówionego towaru . Polecam wszystkim ten sklep !!!!!!!!!!!.....
04-03-11 18:12 piotrpp69
Towar zgodny z zamówieniem,profesjonalna obsługą,polecam.
04-03-11 09:27 Pomidor
szybko, tanio, fachowy doradca, polecam!
01-03-11 15:42 mielniczuk.m
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar dotarł błyskawicznie. Polecam!!!!!!
28-02-11 16:22 Milena
Przesyłka ekspresowa, towar pięknie zapakowany, wszystko sie zgadza, nie mam żadnych zastrzeżeń!
26-02-11 10:45 Julita
Bardzo dobry towar. Szybka obsługa. Wszystko w porządku. Serdecznie POLECAM !!!
25-02-11 20:55 Artur
Pełen profesjonalizm , dobry kontakt, szybka dostawa, cena przystępna Pozdrawiam
25-02-11 14:24 Zbyszek N
dziękuje z szybką przesyłkę wszystkie zamówione nasiona dotarły dziękuje za rabat jestem zadowolony z waszych usług pozdrawiam
25-02-11 14:05 marek mydłowski
Tanio i fachowa obsługa, szybka wysyłka. -proponował bym jakieś bonusy przy dużych zakupach .
20-02-11 18:22 czarek
wszystko super, profesjonalnie! nasiona opisane, z folderami informacyjnymi i paragonem. polecam!
18-02-11 18:53 waldemar
Polecam ten sklep w 100%. Do takiego sprzedawcy zawsze się chce wracać.
18-02-11 18:43 Basia
SZYBKA WYSYŁKA,BARZDO MIŁY KONTAKT TOWAR ZGODNY Z OPISEM
18-02-11 17:19 D.RUTKOWSKI
Sprzedawca to 100%profesionalista.Przyjemnie się współpracuje z takimi osobami POZDRAWIAM.
17-02-11 19:12 mirosław rzempołuch
Pozytywnie polecam. :)
16-02-11 17:58 Viola
WSZYSTKO OK.,FACHOWA OBSŁUGA,SZYBKA PRZESYŁKA, PRZYSTĘPNE CENY. DZIĘKUJE I POZDRAWIAM
16-02-11 17:57 Radek
SUPER SPRZEDAJĄCY!!! Pełen profesjonalizm, sympatyczny kontakt :-) GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM!!! Dziękuję i pozdrawiam
15-02-11 12:18 Aneta Z.
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa przesyłka. Bez zastrzeżeń i gorąco polecam.
14-02-11 15:43 Kazimierz Rytel
Profesjonalna , miła i fachowa obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Polecam i będę na pewno jeszcze korzystał.
13-02-11 20:44 Jacek
Szybka dobrze zapakowana wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.
12-02-11 10:26 Tomasz Pietrzykowski
transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniem.wszystko o.k. pozdrawiam.
10-02-11 16:09 emilia tyrakowska
transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniem.wszystko o.k. pozdrawiam.
10-02-11 15:12 emilia tyrakowska
sklep rzetelny i fachowy.zamowienie wyslane ekspresowo
10-02-11 08:35 izydor
Super sklep, Expresowa przesyłka- w mniej niż 24h towar był u mnie, Naprawde polecam:)
04-02-11 20:41 Gospodarstwo Barczak
Towar zgodny z zamowieniem,profesionalna obsloga,polecam.
03-02-11 10:38 leszek
Wszystko w porządku towar zgodny z opisem.Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie
02-02-11 09:59 monacha30@wp.pl
Bardzo profesionalne podejscie do klienta, natychmiastowa wysyłka,towar zgodny z opisem.
01-02-11 19:23 Adam
towar zgodny z zamówieniem,szybka dostawa. Polecam
31-01-11 18:32 Jacek
Pełen profesjonalizm,przesyłka błyskawiczna,bardzo dobry kontakt,wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
31-01-11 15:15
Sprawna i szybka obsługa , konkurencyjne ceny , polecam wszystkim.
29-01-11 14:58 gosiakos76
witam --- pełne zadowolenie z zakupów ------ polecam wszystkim
28-01-11 21:22 Roman
Szczerze polecam firmę.Bardzo solidna. Dobry ,szybki kontakt,a przesyłka na drugi dzień.Macie we mnie stałego klienta.
27-01-11 21:47 Grazyna Ben
Witam serdecznie. Jestem bardzo zadowolony z usług sklepu. Korzystam już czwarty raz z zakupów w sklepie "Wioletta". Zawsze wszystko jest w należytym porządku. Można liczyć również na fachowe doradztwo. Pozdrawiam.
26-01-11 20:11 Łukasz
Super sklep,tanio i szybka wysyłka
26-01-11 18:46 ekopom
Przesyłka zgodna z opisem.Szybka dostawa.Polecam!
26-01-11 18:44 Robert
Dziekuję za tak udaną tranzakcję szybko,miło,fachowo POLECAM
25-01-11 17:28 DOMINIK
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny zopisem, fachowa obsługa.Polecam
25-01-11 11:51 Stefan
Kilka lat korzystam z zakupów nasion w Sklepie Ogrodniczym Wioletta.Bardzo zadowolony jestem z zakupów .Dziękuje i Pozdrawiam !
25-01-11 10:33 antoni bułkowski
Wysyłka natychmiastowa,zgodna z zamówieniem.Przystępne ceny,polecam ten sklep.
25-01-11 09:11 Krzysiela
Po raz drugi zostałem szybko obsłużony. Polecam innym.
24-01-11 22:27 Andrzej
wszystko w porządku, nasiona dotarły
24-01-11 15:47 bartkowiak
Towar zgodny z opisem.Szybki kontakt i wysyłka nasion. Polecam!!!
24-01-11 14:11 Monia
Najlepiej zorganizowany sklep internetowy tej branźy. Bardzo dobry kontakt.Szybka realizacja towar 100% zgodności z opisem. Pozytyw,pozytyw,pozytyw...
24-01-11 12:19 Waldemar Bogusz
Polecam - profesionalne podejście.Polecam.
23-01-11 17:07 Marek
Przesyłka zgodna z opisem.Szybka dostawa.Polecam!
22-01-11 06:12 Farmer
super sprzedawca!!! wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem...!!!
21-01-11 11:44 tomek
Witam! Przesyłkę otrzymałam 2 dni po zamówieniu, wszystko jest tak jak zamówiłam.Bardzo dobrze, że przy opisach odmian są zdjęcia -tego brakuje w niektórych ofertach. Mam nadzieję, że następnym razem mogę liczyć na jakiś upust, chyba. Dziękuję i pozdrawiam. A.Tkaczyk
19-01-11 23:30 Tkaczyk A.
Następna udana transakcja, dobry kontakt, fachowe doradztwo, możliwość szybkiego zamówienia nasion nie będących w ofercie szybka wysyłka jednym słowem gorąco polecam!!!!!
19-01-11 19:55 Grzegorz
Szybka przesyłka ,dobry kontakt firma godna polecenia i co najważniejsze przystępne ceny
18-01-11 19:56 madzia
Nie mam zastrzeżeń co do otrzymanego towaru.
18-01-11 12:50 Kozłowska Małgorzata
Sklep godny zaufania polecam do współpracy
18-01-11 12:05 Marek
Wszystko OK! Polecam!
17-01-11 20:30 tomek
Bardzo miła obsługa i szybka dostawa. Towar w 100% dobry.
17-01-11 16:21 Wojtek
Bardzo dobry kontakt.Dbają o klienta.Zamówienie zrealizowane natychmiast.Polecam ten sklep.Ja na pewno będę w tym sklepie robił zakupy.
15-01-11 09:55 Sylwek
Dostawa zamówionego towaru nastapiła terminowo i bez zastrzeżeń Polecam wszystkim usługi aklepu ogrodniczego Wioletta
13-01-11 13:05 Marek
Wszystko OK polecam; będziemy współpracować,
12-01-11 19:12 wito
Wszystko OK polecam; będziemy współpracować,
12-01-11 19:11 wito
WSZYSTKO OK.,FACHOWA OBSŁUGA,SZYBKA PRZESYŁKA, PRZYSTĘPNE CENY
11-01-11 10:33 slawek255
W sklepie ogrodniczym Wioletta zostałem obsłużony szybko, sprawnie i uprzejmie (rozm.telefoniczna).Jeżeli nasiona które kupiłem będą miały siłę kiełkowania powyżej 90%,to będę w pełni usatysfakcjonowany.
10-01-11 20:36 Stanisław Dalczyński
W sklepie ogrodniczym Wioletta zostałem obsłużony szybko, sprawnie i uprzejmie (rozm.telefoniczna).Jeżeli nasiona które kupiłem będą miały siłę kiełkowania powyżej 90%,to będę w pełni usatysfakcjonowany.
10-01-11 20:36 Stanisław Dalczyński
wszystko ok tak trzymać
07-01-11 16:20 PS
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło sprawie oraz bez żadnych problemów.
03-01-11 15:15 Michał Jaskowski
Pełen profesjonalizm,przesyłka błyskawiczna,bardzo dobry kontakt,wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam i pozdrawiam!
31-12-10 13:30 Wojtek
firma konkretna i blyskawiczna najwyzszy pziom oblugi
30-12-10 16:32 bernard
wszystko szybko sprawnie naprawde az milo tylko polecic
30-12-10 16:31 bernard
Duży pozytyw, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka, nasiona zgodne z zamówieniem!
29-12-10 14:04 joanna
polecam gorąco zakupy w tym sklepie internetowym. szybki kontakt ze sprzedawcą, ekspresowy czs realizacji i wszystko zgodnie z zamówieniem.
20-12-10 21:05 MichaŁ T.
Szybka wysyłka nasion i duzy asortment. Już kolejny rok sie zaopatruje i jest OK. POLECAM :)
18-12-10 14:11 Władysław
Polecam ten sklep bardzo szybka przesyłka i miła obsługa , w bardzo prosty sposób można się skontaktować. POLECAM ! Zamawiałam dopiero pierwszy raz i jestem zadowolona zobaczymy teraz co urośnie :> POzdrawiam
18-12-10 11:36 nowa
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
12-12-10 16:49 Rafał R.
Wszystko w porządku!! polecam.
11-12-10 19:17 xxxxxx
Wszystko szybko i sprawnie,BLYSKAWICZNA DOSTAWA NASION - POLECAM TEN SKLEP INNYM .
09-12-10 20:27 BOZENA
Witam. Kolejny sezon z udanymi zakupami. Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Nasiona zgodne z zamówieniem. Miły i rzetelny kontakt telefoniczny. Polecam szczerze, i do następnego sezonu.
08-12-10 20:23 D.Mironkiewicz - Chraboły
Szybka realizacja zamówienia. Profesjonalna obsługa
08-12-10 07:22 Renata Klug
Super sklep ,pełen profesjonalizm, polecam innym.
07-12-10 11:01 lukasz
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Wioletta. Świetny kontakt, porady w doborze odmian, darmowa szybka przesyłka i atrakcyjne ceny - to nie były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i z pewnością nie będą ostatnie. Polecam wszystkim.
03-12-10 17:42 Wiesław
Bez zastrzeżeń, szybka dostawa,a także promocyjne ceny,polecam ,już będę stałym klientem .
26-11-10 17:44 ekopom
Towar zgodny z ofertą,atrakcyjna cena,szybka wysyłka.Polecam.
12-11-10 14:32 Leszek M.
Wszystko OK, sklep godny polecenia, wszystkie zamówione nasiona oryginalnie zapakowane, teraz trzeba czekać do wiosny i zobaczymy co z nich wyrośnie ;P POLECAM!!!
27-10-10 19:45 Michał
bardzo sprawnie ,szybka wysyłka,wysmienity kontakt SERDECZNIE POLECAM !:))
07-10-10 20:50 MJ KUJSZCZYK MIŚK MAZ
fachowa obsługa towar i dostawa ok polecam
30-08-10 21:27 swierzak03
polecam ten sklep każdemu klientowi obsługa super i przesyłka dostarczona w ekspresowym tempie.wielki plus dla was!!!
23-07-10 22:23 pawel
Konkretny sprzedawca. Szybka przesyłka. Polecam i dziękuję.
23-07-10 07:59 Łukasz
Polecam, transakcja przebiegała pomyślnie.
23-06-10 22:07 kabbsia
Wszystko ok polecam
18-06-10 13:28 karolciak
Wszystko w najlepszym porządku --- polecam
18-06-10 13:27 karolciak
Bardzo rzetelny i konkretny sklep, godny polecenia. Ceny na poziomie przyzwoitym POLECAM!!!
04-06-10 20:28 Krzysztof
Serdecznie polecam OK.
31-05-10 20:46
Szybka dostawa nasion!Dziękuje Pozdrawiam K.B.
26-05-10 15:40 K.B.
super szybka obsługa towar pierwszej jakości gorąco polecam.
17-05-10 10:02 Renia7807
Transakcja przebigła pomyślnie, szybka przesyłka,dobry kontakt. Polecam!
14-05-10 14:54 Ania
bardzo solidny sklep, wszystko ok, polecam
04-05-10 13:27 emil
Profesjonalna obsługa i bardzo szybka dostawa! Polecam.
29-04-10 18:45 Małgorzata
bardzo szybka wysyłka fachowa obsługa polecam bo naprawdę warto
29-04-10 14:19 GRZEGORZ O.
Wszystko ok. Polecam nasionka z tego sklepu. Zakupy tu są łatwe i przyjemne, a na dodatek nie trzeba z domku wychodzić:)
28-04-10 19:46 '''babylala'''
Takie zakupy to prawdziwa przyjemność, transakcja została bardzo szybko zrealizowana, dobry kontakt, miła obsługa jednym słowem POLECAM wszystkim tego Sprzedawcę!!!
26-04-10 13:46 KrzysztofW
Wszystko ok, szybko, sprawnie, polecam
24-04-10 12:07
towar dobrze zapakowany szybka dostawa formalnosci ograniczone do minimum zycze sobie i naszej gospodarce jak najwiecej takich przedsiebiorcow :)
16-04-10 07:31 pawel
Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa. POLECAM!
15-04-10 09:55 Żaneta G.
Jestem zachwycona bardzo sprawna i szybka obsuga.Macie we mnie wiernego klienta.Polecam wszystkim!
14-04-10 15:01 Ben Grazyna
sklep super wywiązuje się sprawnie z zamówień polecam wszystkim
14-04-10 08:27 andrzej0m
towar otrzymałem szybką dostawą, wszystko bezpiecznie spakowane. Tanio i sprawnie.sklep godny polecenia. wiesław
07-04-10 09:41
Kolejny udany zakup! Polecam i pozdrawiam
06-04-10 20:01 Małgorzata
Super szybko i profesjonalnie
01-04-10 20:35 leszek
Szybka dostawa. Miła obsługa.Bardzo polecamy
31-03-10 14:17
Wszystko ok szybka wysyłka miła obsługa
27-03-10 11:06 Krzysiek
Polecam!pełen profesjonalizm.Szybka przesyłka,towar b.dobrej jakości.
25-03-10 19:42 Tadeusz
szybka realizacja zamowien. polecam wszystkim
22-03-10 21:25 przemas
Atrakcyjne ceny ,bardzo szybka ,bezproblemowa realizacja i dostawa zamówienia .POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE .
20-03-10 21:23 Marian
Bardzo szybka przesyłka i dobre ceny. Polecam wszystko OK
17-03-10 19:15 Paweł
Szybka dostawa, wszystko bezpiecznie spakowane. Tanio i sprawnie.sklep godny polecenia
16-03-10 19:23 Karolina
wszystko ok idealna obsługa POLECAM w 1000 % Pozdrawiam...
16-03-10 16:56 Piotr
drugi rok zaopatruje się w nasiona w tym sklepie. Wszystko jest OK!
14-03-10 12:34 Mirek K.
Bardzo szybka ,bezproblemowa realizacja i dostawa zamówienia- w moim przypadku nasion cebuli-szeroka oferta nasion bardzo atrakcyjne ceny;POLECAM!
12-03-10 20:44 art-x
Profesjonalna obsługa klienta, szybka dostawa, nasiona oryginalne , pierwsza klasa i w przystępnych cenach. Dziękuje i Pozdrawiam.
12-03-10 18:29 Sławomir W.
Transakcja sprawna i szybka!Gorąco Was wszystkim polecam!!!
12-03-10 14:13 Krzysiela lubuskie
bardzo szybka wysyłka dobre ceny fachowa obsługa polecam
10-03-10 22:22 swierzak03
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem.Wszystkim polecam i pozdrawiam.
10-03-10 14:03 szewja
Transakcja przebiegla szybko i sprawnie.Nie mam żadnych uwag co do realizacji zamówienia.Gorąco polecam - zakupy w sklepie internetowym "Wioletta" to sama przyjemność!!
08-03-10 22:39 Fryziak Wojciech
Super obsługa i profesjonalne doradztwo. Polecam zakupy w sklepie ogrodniczym Wioletta.
08-03-10 19:08 Leszek Chwalisz
Dziękuję za sprawną i szybką transakcję. Towar zgodny z zamówieniem. Przyjemnie u Państwa robić zakupy :-)
08-03-10 17:34 Elżbieta Lomnic
Drugi rok zaopatruję się w Waszym sklepie w nasiona i jestem zadowolony na tyle,że zamierzam w przyszłości kontynuować tą współpracę.
07-03-10 09:40 Tadeusz Podhajski z Gdańska
Wszystko ok. Polecam.
06-03-10 21:04 Maciej
jak zwykle profesjonalna obsługa i błyskawiczna wysyłka
06-03-10 16:22 gospodarstwo rolne stoczyńska
Szybka i fachowa obsługa!!! Polecam zdecydowanie
04-03-10 19:08 pkoscielaczek
Co tu gadać .Po prostu profesjonalizm szybko tanio solidnie i kulturalnie . Wielkie dzięki i sadze ze to nie ostatnie zakupy w tym sklepie Waldek S
04-03-10 09:24
Wszystko ok, godne polecenia.
04-03-10 07:28 Józef
Szybka obsługa.Bardzo polecam.
03-03-10 14:39
Szybka przesyłka, miły kontakt, dobre porady, niskie ceny. Solidna firma. Polecam i pozdrawiam.
27-02-10 20:25 Małgorzta
Bardzo szybka dostawa,bezproblemowo.Gorąco polecam!
26-02-10 09:12 Iwona Ciszak
Udane zakupy. Tanio, solidnie,szybko. Polecam i zapraszam do dokonania zakupów!!!Pozdrawiam .
25-02-10 22:02 A.Fajkowska
Udane zakupy. Tanio, solidnie,szybko. Polecam i zapraszam do dokonania zakupów!!!Pozdrawiam .
25-02-10 21:58 A.Fajkowska
szypko i profesjonalnie. polecam
25-02-10 20:10
przesylka okey wszystko odnosnie zamówienia się zgadza konkurencyjne ceny czyli pelen profesjonalizm polecam!
25-02-10 19:09 Irek
Jak co roku wszystko w porządku.
23-02-10 09:10 H.N.
OBSŁUGA SZYBKA I PROFESJONALNA. BARDZO POLECAM.
22-02-10 19:43
Miła obsługa,profesjonalizm,fachowe doradztwo , szybkość,rzetelnośćno i niskie ceny(sprawdzałem i porównałem z dystrybutorem nasion).POLECAM!!!!
22-02-10 17:18 onikjan
przesyłka dotarła w krótkim czasie i według zamówienia!!! gorąco polecam!!!
22-02-10 16:22 Magdalena Ryfa
Wszystko Ok
19-02-10 12:30 Piotr Bechta
Kolejny raz dokonałem zakupów w tym sklepie i mogę go z czystym sumieniem polecić.
19-02-10 10:25 Witold Grzegorek
bardzo sprawny i sumienny sprzedawca
18-02-10 15:36
bardzo dobrze
16-02-10 23:30 d.kudłacik
Pozytywnie, szybka wysyłka dobry kontakt polecam.
12-02-10 20:57 tbejger
przesyłka dotarła w krótkim czasie i według zamówienia
11-02-10 14:47 Ogrodnictwo Rodan
Przesyłka szybka dobry kontakt profesjonalne podejście do klienta.
11-02-10 11:48 Waldemar B
Korzystam od kilku lat z usług i za każdym razem jestem zadowolony z obsługi.Fachowe doradztwo,dobry kontakt,szybka wysyłka-po prostu pełnia profesjonalizmu-polecam kazdemu. Leszek M.
10-02-10 19:25 Leszek Miazga
Szybka, profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.
05-02-10 19:22
Wszystko w jak najlepszym porządku. Super szybka przesyłka. Towar zgodny z zamówionym. I mały gratis dostałem. Polecam !!
05-02-10 18:30 Rafał Rojewski
Witam. Bardzo dziękuje za szbką realizację zamówienia. Szkoda,że nasiona nie są zaprawione. Pozdrawiam.
05-02-10 14:30 Stanisław
Super szybka obsługa!!! Dziękuję i gratuluję. Zamówiony towar otrzymaliśmy szybko, kompletnie i co najważniejsze rozliczanie jest dokładne i bardzo czytelne!!! Dzięki:)
04-02-10 10:25 Piotruk Jan
Wszystko się zgadza. Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep!!
04-02-10 08:17 Michał J.
Korzystam z usług sklepu już trzeci sezon. Jestem bardzo zadowolony! Szybki okres realizacji, kompletna paczka, dobre doradztwo, wszystko w jak najlepszym porządku! Gorąco polecam sklep Wioletta
03-02-10 19:22 Łukasz Mroczkowski
Wszystko w porządku lecz nie otrzymałem towaru przy którym nie było koszyka a który napisałem w uwagach.
03-02-10 17:44 Przemek
Miła obsługa szybki czas realizacji.Wrócę tu na kolejne zakupy.Pozdrawiam
31-01-10 09:06 A.Fajkowska
Szybko,dokładnie i na czas,
27-01-10 12:29 Roman Patoła
Paczka dotarła szybko, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
27-01-10 08:25 Łukasz
Witam. Serdecznie polecam ten sklep. Wszystko jak się należy: przesyłka zgodna z zamówieniem, szybka dostawa nasiona otrzymałem wciągu 24h od realizacji zamówienia, ceny również konkurencyjne. Szczerze polecam firma na medal.Pozdrawiam.
26-01-10 22:11 Kazimierz
Dobry kontakt, szybka przesyłka, extra cena, produkt zgodny z opisem. Polecam.
26-01-10 15:42 karlos
zamawiałem trzeci raz i za każdym razem 100% satysfakcji
25-01-10 15:06 lisowszczyk1
WSZYSTKO OK.SZYBKA DOSTAWA,UPOMINKI.POLECAM.
22-01-10 18:35 MARCIN Z.
Od dwu lat korzystam z usług sklepu. Trzeba wystawić ocenę na szóstkę.
22-01-10 07:20 Marek
Witam. Chciałem polecić wszystkim ten sklep. Profesjonalne porady, miła obsługa,bardzo konkurencyjne ceny,szybka wysyłka. Dostałem również prezent (kwota zamówienia przekraczała 3000zł]. Polecam.
21-01-10 18:02 Grzegorz
Wszystko sprawnie i szybko, fachowa obsługa, polecam wszystko jest OK
21-01-10 16:32 Irena
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka, sprawna wysyłka. Gorąco polecam ten sklep.
19-01-10 19:56 Przemek
Szybka dostawa,atrakcyjne ceny,upominki.Będziemy zamawiać dalej nasiona w tym sklepie.Polecam firmę
19-01-10 19:06 Piotr R.
fachowa obsługa, szybka dostawa, miłe zaskoczenie dodatkowymi upominkami, polecam
19-01-10 18:46 sławek
Polecam zakupy w tym sklepie, szybka i fachowa obsługa, przy zamówieniu powyżej 3tys dostałem duży rabat, bardzo krótki czas oczekiwania na paczkę. pozdrawiam
17-01-10 08:35 Marcin
Szybko, sprawnie pełen profesjonalizm. Gorąco polecam ten sklep.
15-01-10 18:31 Areks@
Wszystko OK!!
13-01-10 18:38 casjopeja
Profesjonalna i szybka obsługa, ekspresowa wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.
13-01-10 08:38 Marta R.
nie ma na co narzekac
12-01-10 20:47 izydor
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka, sprawna wysyłka
12-01-10 08:41 Politowicz Janusz
Sklep jest fachowo obsługiwany. przesyłka szybko i sprawnie dotarła do mnie. nasiona wszystkie są ze swierzą datą. korzystam ze sklepu od zeszłego roku, narazie wszystko bezproblemowo. Nawet dostałem kalendarz w przesyłce. pozdrawiam
11-01-10 20:18 sławek
Partner do interesów jakich mało!!! Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo. Po prostu kontrahent-marzenie!! Pozytywny człowiek z kolejnym pozytywem na koncie!! Oby tak dalej!!! Gorąco Polecam!!!! Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!STAŁA KLIENTKA
11-01-10 17:36 ana390
Szybka dostawa, miły kontakt, atrakcyjne ceny. To już mój drugi udany zakup w tym sklepie. Gorąco polecam i pozdrawiam!
07-01-10 12:55 Małgorzta
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko, sprawnie. Na pewno tu wrócę..
06-01-10 20:32 Małgorzata Grudziądz
Bardzo profesjonalny sprzedawca, szybka przesyłka, gorąco polecam innym.
04-01-10 14:12 Łukasz
Fachowa obsługa i doradztwo w doborze nasion . Szybka realizacja zamówienia . Polecam sklep Wioletta :)
22-12-09 21:44 Władysław
Szybka dostawa! Łatwy kontakt z właścicielem, na pewno jeszcze skorzystam z zakupów za pośrednictwem sklepu!!
12-12-09 09:17 Renata Korkuś
Atrakcyjne ceny, świeżutkie nasiona,bezproblemowa przesyłka.Polecam ten sklep.
12-12-09 08:10 Leszek
Wszystko przyszło ładnie i pięknie i cena jest dużo miejsza niż u innych sprzedawców. Polecam i dziękuję.
11-12-09 15:40 matizzo
Bardzo serdecznie polecam firmę. Szybka wysyłka, nasiona zgodne z opisem, profesjonalne podejście do klienta. Jeszcze raz polecam. Mam cichą nadzieję, że poszerzy Pan ofertę o nasiona kwiatów holenderskich, jak też profesjonalne nawozy i podłoża ogrodnicze.Dziękuję za upominki.Pozdrawiam.
09-12-09 22:34 Dariusz Mironkiewicz
Bardzo sie ciesze,ze znalazlam ten sklep. Dziekuje za staly kontakt i bardzo!szybka realizacje.Upominki byly mile.Ma Pan we mnie stala klientke.
02-12-09 19:14 Grazyna Ben
Jestem bardzo zadowolony z obsługi w sklepie Wioletta. To naprawdę dobra i profesjonalna firma. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i szybciutka wysyłka. Ze swej strony szczerze polecam.
07-08-09 13:39 Krzysiek z Krakowa
bardzo dobrze wykonana robota
29-07-09 13:54 leszek.s
Bardzo polecam szybka przesyłka, realna firma wszystko ok
26-07-09 20:06
jestem bardzo zadowolony!polecam!
27-06-09 21:22 rafi
Szybko,sprawnie i solidnie.
05-06-09 12:54 Ryszard
Drugi raz korzystam z uslug tego sklepu i jestem pod wrazeniem.Jest duze zaangazowanie i pomoc w wyborze nasion..Przesylka dociera w zaskakujaco szybkim czasie.Szczerze polecam i w przyszlosci na pewno skorzystam z uslug tego sklepu.Grazyna
04-06-09 20:10 Grazyna Ben
Wszystko ok.polecam. Darek K.
01-06-09 21:22
WIARYGODNA I RZETELNA FIRMA, CENY KONKURENCYJNE, NATYCHMIASTOWA WYSYŁKA DOBREJ JAKOŚCI NASION, CZĘSTO KORZYSTAM I ZAMIERZAM KORZYSTAĆ W PRZYSZŁOŚCI, SZCZERZE POLECAM
12-05-09 18:22 ARTUR
Szybko,sprawnie i solidnie.
23-04-09 10:12 Roman Patoła
Bardzo profesionalna obsługa oraz szybka i tania przesyłka -nawet dostałem jedno torebkę gratis 1000 nasion :)
22-04-09 21:52 cezary
Wszystko szybko i sprawnie.Przy braku pewnych odmian zaproponowali inne.Solidna firma.
22-04-09 14:46 Roman Patoła
Wszystko ok. Miły kontakt, szybka przesyłka. Z pewnością mogę powiedzieć że będę częściej odwiedzać tą stronę.
16-04-09 14:58 karolciak
Wszystko ok. Miły kontakt, szybka przesyłka. Z pewnością mogę powiedzieć że będę częściej odwiedzać tą stronę.
16-04-09 14:58 karolciak
Wszystko ok. Miły kontakt, szybka przesyłka. Z pewnością mogę powiedzieć że będę częściej odwiedzać tą stronę.
16-04-09 14:58 karolciak
Wszystko w jak najlepszym pożądku.Bardzo szybkie zrealizowanie przesyłki!!!!!Polecam
14-04-09 15:39 Mateusz
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie gdyż zakupy załatwiane są błyskawicznie i do tego przez ludzi, którzy znaja sie na swojej pracy.
06-04-09 12:15 Magdalana Brzezińska
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko, sprawnie, miły kontakt. Polecam
05-04-09 12:09 Ryszard Gowinski
Solidny sprzedawca. Towar zgodny z opisem, dostarczony na czas. Bardzo dobry kontakt. Polecam!!!
03-04-09 21:10 Bartłomiej Jakubiec
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko, sprawnie, miły kontakt. Polecam w 100%
02-04-09 13:27 Wiktor Zygmunt
Doskonały partner w interesach, same plusy, z przyjemnością się współpracuje. Wszystko OK, szybko i sprawnie, bez problemów.
28-03-09 08:34 Szymon
Wszystko ok.
27-03-09 22:48 Grzegorz Andrzejewski
Profesjonalnie,szybko i bezproblemowo,nasiona ok.
27-03-09 22:43 Grzegorz Andrzejewski
bardzo szybka realizacja, przesyłka zgodna z zamówieniem, sprzedawca godny polecenia
27-03-09 09:59 Żaneta
Wszystko ok,sprawnie i szybko.
22-03-09 19:42 Tadek
Wszystko ok,sprawnie i szybko.
22-03-09 19:41 Tadek
Firma solidna. POLECAM
18-03-09 17:17 klient
solidny i uczciwy sprzedawca polecam
17-03-09 22:27 mudli
nsiona szybko dostarczone towar 1 klasa polecam
17-03-09 20:43 taki jeden
szybka wysyłka ,towar zgodny z zamówieniem polecam wszystkim !!!!
17-03-09 18:48 stoczynski@neostrada.pl
Wszystko w porządku.Polecam sklep.
13-03-09 23:59 Marek Różański
Profesjonalna i kompetentna obsługa. Szybka dostawa. Miły kontakt. Sklep godny polecenia .
12-03-09 02:57 Tadeusz Podhajski - Gdańsk
Profesjonalne podejście do transakcji, wszystko się zgadza. Polecam i serdecznie pozdrawiam.
10-03-09 15:43 Zbigniew
solidna firma jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa.polecam innym
06-03-09 14:21 katarzyna witczak
Bardzo szybka dostawa. Bardzo duży plus
06-03-09 13:11 stały klient
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.Super sprzedawca.Gorąco,polecam i pozdrawiam.
27-02-09 12:39 szewja@wp.pl
wszystko przebiegło sprawnie i szybko..............polecam serdecznie
25-02-09 15:55 renata olejniczak
solidna firma
23-02-09 16:20
przesylka szybka ,fachowa obsluga polecam ten sklep . pozdrawiam
20-02-09 20:29 Paszko Jaroslaw
paczka przyszła;] co do ilości wszystko się zgadza... myślę że ludzie pracujący w tym sklepie są żetelni ;] a reszta okaże się po owocach;]
18-02-09 22:10 woj wlkp
Bardzo miła obsługa.Szybka realizacja zamówienia.
18-02-09 17:37 stały klient
W pełni profesjonalna obsługa. Towar szybko doręczony.
12-02-09 19:12 Artur
Nasiona dostarczyła poczta w ciągu 6 dni od zamówienia.Jestem bardzo zadowolony,także z cen.Napewno będę jeszcze kupował w tym sklepie.
11-02-09 11:37 Marek Różański
Pozytywna.
06-02-09 20:16 Mykuś
Szybko i sprawnie , kontakt bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim
05-02-09 14:53 Witek
Już wystawiłam pozytywną opinię
28-01-09 14:14
Profesjonalna obsługa,duża wiedza na temat sprzedawanych artykułów.Szybka wysyłka.
28-01-09 14:06
zamówienie zrealizowane bardzo szybko, wszystko ok.
25-01-09 14:49 H. Nawrot
polecam wszystkim szybka obsługa i wszystko się zgadza
23-01-09 12:19 AM
Towar dostarczono szybko i sprawnie,wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam te FIRMĘ innym.
20-01-09 13:17 ana390
przesyłka zgodna z zamówieniem ,szybka dostawa,fachowa obsługa, napewno jeszcze zamówię nasiona w tym roku, sklep godny polecenia
19-01-09 18:39 sławek
Jestem zadowolona z zakupu. Przesyłka doszła szybko i zawierała kompletne zamówienie! Na pewno będę jeszcze dokonywała zakupu w państwa sklepie.
19-01-09 12:58 Korkuś Renata
Dobrze zaopatrzony sklep, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Szybka wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.
18-01-09 08:01 Marta Romaniak
wszystko ok. polecam
17-01-09 13:59 Terasa
ok.polecam
16-01-09 20:51 mido
Wszystko OK.Polecam wszystkim kupującym.Towar zgodny z opisem szybka przesylka pozdrowienia
15-01-09 20:35 jimmon
w tym sklepie kupuję drugi raz wszystko bez problemów nasiona w dobrej jakości i cenie polecam
29-12-08 12:32 lisowszczyk1
Najwyższy poziom usługi z jakim miałem do tej pory do czynienia. Dostawa w 20 godzin od momentu złożenia zamówienia. Polecam.
25-08-08 20:05 Kriss
Klient w tym sklepie jest obsługiwany fachowo9, towar został dostarczony w niecałe 24godziny od zamówienia, zgadzał się oraz została obniżona cena. Sklep warty polecenia.
22-07-08 14:39 M. Kubiak
Bardzo dobry kontakt , przesyłka doszła bardzo szybko i i starannie zapakowana.Polecam
28-05-08 21:46 Łukasz
WSZYSTKO OKI SPOKO NAWET NIESPODZIEWALISMY SIE TAK SZYBKIEGO ZAŁATWIENIA PROCEDURY ;-)) ALE JEDNAK MAŁY MINUS !!!! ZAZNACZYLISMY PRZESYŁKE 19ZŁ A NALICZONA ZOSTAŁA 25ZŁ CZYLI NIBY OKI ALE.. JEDNAK POLECAM Z CAŁEGO SERCA :-)))) DZIEKUJE I DO ZAKLIKANIA ZA ROK POZDARWIAM
13-05-08 23:04 KAMILA
Solidnie szybko, konkretnie. Polecam zakupy
21-04-08 09:40 piwo2107
Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Nasiona bardzo szybko i solidnie są dostarczone. Jest ogromna możliwość wyboru. Oferowane nasiona spełniają wymagania klienta.
16-04-08 20:19 Kinga Ogorzelec
Nasiona swieze. Fajnie zapakowane. Dobra cena
18-02-08 07:49 Mariusz
Zamówiony towar został dostarczony sprawnie zgodnie z zamówieniem. Firma dba o klienta.
28-01-08 10:13 UWSKO
Dziękuję za profesjonalną obsługę, polecam warto z takimi sklepami współpracować. Pozdrawiam
25-01-08 19:00 Kasia
super firma nasiona otrzymałem bardzo szybko
23-01-08 17:06 Andrzej Błądek
Paczkę z nasionami dostarczono bardzo szybko,wszystkie z aktualną datą ważności .Na pewno skorzystam jeszcze z waszego serwisu .
21-01-08 17:43 ana390
  KOSZYK  
Wartość: 0.00 PLN
Sztuk: 0

 
Realizuj zamowienie
  PRODUKT MIESIĄCA  
KALAFIOR SV5777AC...
KALAFIOR SV5777AC F1 2500SZT.  Promocja 2017

261.00 PLN
NOWOŚCI  
  » FERTIACTYL START 1L su...
  » FERTILEADER VITAL-945 ...
  » FERTILEADER GOLD-BMO 5...
  » PAPRYKA ARISTOTLE F1 1...
  » PAPRYKA ARISTOTLE F1 1...
  » KAPUSTA VESTRI 2500N
  » KAPUSTA VESTRI 2500N
  » CEBULA OZIMA ARGENTHEA...
  » CEBULA OZIMA TONDA MUS...
  » BROKUł CHEVALIER F1 25...
  » BROKUł BESTY/SGD93200/...
  » CEBULA OZIMA ELODY 25...
  » PAPRYKA ABANTO F1 250S...
  » POMIDOR EKSTASIS F1 25...

  PROMOCJE  
  » PAPRYKA ARISTOTLE F1 1...
  » PAPRYKA ARISTOTLE F1 1...
  » KAPUSTA VESTRI 2500N
  » KAPUSTA VESTRI 2500N
  » BROKUł CHEVALIER F1 25...
  » BROKUł BESTY/SGD93200/...
  » CEBULA OZIMA WOLF F1 2...
  » CEBULA OZIMA ELODY 25...
  » Ogórek Natasja F1 1000...

NAJCZĘŚCIEJ OGLĄ. 
  » Rękaw 40cmx100mb Biały
  » POMIDOR HECTOR 5G
  » CEBULA BłOŃSKA 500G z...
  » OGÓREK OCTOPUS F1 500N
  » Huwa-San TR 50 1l
  » OGóREK ATLANTIS F1 50...
  » OGÓREK AMANT 250 SZT.
  » KALAFIOR BRUCE F1 2500...
  » POMIDOR EUROMAKER 500N...
  » Ogórek Kybria F1 250sz...
  » Ogórek Nadusha F1 1000...
  » POMIDOR MALIBU F1 500N...
  » GULIVER 500 SC ODPOWIE...
  » OGÓREK CROSS COUNTRY F...
















 





    
    








Uwaga!!!Nasiona kwiatów sprowadzamy w ciagu około 7-14dni po uprzednim zaksiegowaniu wpłaty na naszym koncie za dokonane zamówienie. W przypadku nasion kwiatów nie wysyłamy paczek pobraniowych!!!!!! 





 

 Telefony do nas :48/614-57-03 lub 603-961-048 lub 665-961-048

  
 

 Twoje IP: 54.224.233.92
Copyright © mSite.pl 2017

Korzystanie z serwisu oznacza akceptacje Regulaminu